fort klomp

All-inn groepsarrangement Utrecht

 

Fort aan de Klop all-inn groepsarrangement Utrecht combineert de beste activiteiten van Art of Events met het meest smakelijke en bijzondere van Fort aan de Klop!

Fort aan de Klop is een van de meest bijzondere onderdelen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.  Dit is een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie en in de oude artillerieloodsen vindt u zalen en een groepsaccommodatie. Voor het beste  bij u en uw gezelschap passende all-inn groepsarrangement Utrecht  op Fort aan de klop kunt u een keuze maken uit onderstaande spelprogramma’s:

U DEUGT WIJ DEUGEN (vanaf 25 personen)
• MOBILISATIESPEL (vanaf 25 personen)
DE GROTE VERWARRING (vanaf 40 personen)
KIDNAPPED (vanaf 40 personen)

Fort aan de Klop all-inn groepsarrangement Utrecht met ‘U Deugt Wij Deugen’

U heeft kwaliteiten en er is geen beter team dat meer deugt dan die van u? U houdt van competitie, maar het moet daarnaast vooral ook leuk zijn, energie genereren en uiteindelijk leiden tot een impuls in teambuilding? We nodigen u graag uit voor een uniek spelprogramma met activiteiten die een beroep doen op zeer diverse kwaliteiten en deugden. Origineel en vermakelijk, van actief tot recreatief en van eenvoudig tot behoorlijk moeilijk, maar altijd leuk om te doen!

Fort aan de Klop all-inn groepsarrangement Utrecht met het ‘Mobilisatiespel’

Wilt u vorig spelprogramma graag gecombineerd zien met het speciale van Fort aan de Klop en de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie dan is het Mobilisatiespel een goede keus. Het Mobilisatiespel is een speciale versie en variant van het spelprogramma U Deugt Wij Deugen alleen dan hebben we met een knipoog een militair en geschiedkundig tintje aan gegeven. Zowel U deugt Wij Deugen als het Mobilisatiespel zijn geschikt voor een brede doelgroep van jong naar ouder die veel plezier wil combineren met het mobiliseren
van kwaliteiten en teambuilding.

Fort aan de Klop all-in groepsarrangement Utrecht met ‘De Grote Verwarring’

Een origineel, interactief en bijzonder vermakelijk teambuilding programma waarbij uw groep verward wordt met ‘weer een nieuwe lading kansloze herintreders der maatschappij’. Wat volgt is een wel heel bijzonder ‘intake programma’ vol bijzondere groepsactiviteiten.

Fort aan de Klop all-inn groepsarrangement Utrecht met  ‘Kidnapped’

Nee, dit is geen ernstig bericht. We zijn niemand kwijt, tenminste nog niet… ‘Kidnapped’ Uw middag begint met een “doodgewone” lunch of met een kopje koffie. Op dat moment leeft
iedereen nog in de veronderstelling dat ‘de excursie’ weldra zal beginnen. Het avontuur barst pas echt los wanneer een undercover journalist van de plaatselijke krant gaat uitleggen dat ze geen prachtige natuurwandeling gaan ondernemen maar dat de groep onder valse voorwendselen naar de locatie is gelokt door een geheimzinnig “Genootschap der Deugden”. Al snel blijkt dat u moet bewijzen dat u deugt! Uitleg volgt en al snel blijkt dat het lot van deze wereld in uw handen ligt!

Teambuilding all-inn groepsarrangement  Utrecht Fort aan de Klop (vanaf 25 personen) 

Aantal: 25 – 500 personen
Prijs: € 60,00 per persoon, incl. BTW (overige drankjes op nacalculatie)
Prijs: € 72,50 per persoon, incl. BTW (+ drank op afkoop 2,5 uur)
Duur: ± 14.00 – 21.00 uur
Inclusief: BTW, koffie/thee + appelgebak, spelprogramma, fris in de frispauze en buffet/barbecue. De overige drankjes zullen op nacalculatie berekend worden of op afkoop.

Welkom bij Art of Events en Fort aan de Klop voor uw leukste en beste all-inn groepsarrangement Utrecht!

 

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte