Groepsactiviteiten Forten

Maak kennis met de leukste groepsactiviteiten gecombineerd met lekker eten en drinken op unieke Fort locaties! Gevarieerde en voordelige groepsarrangementen Utrecht en omgeving Utrecht!

 

We heten u dan van harte welkom op Fort Vechten en/of Fort aan de Klop voor één van onze unieke Fort All-inn arrangementen Utrecht! Voordelige all-inn arrangementen met de juiste mate van teambuilding, plezier, humor, speelsheid en niet te vergeten lekker eten en drinken op een unieke locatie in het midden van het land. De activiteiten van Art of Events, leuke spelprogramma’s of workshops, gecombineerd met een prachtige en zeer unieke locatie zorgen voor maximale beleving en een onvergetelijke ervaring van uw evenement.

fort_vechten_artofevents

ALL-INN GROEPSARRANGEMENTEN UTRECHT OP FORT VECHTEN!

U krijgt veel voor weinig, maar altijd meer dan u denkt! Leuke activiteiten met heerlijk eten en drinken in financieel bange tijden! Art of Events heeft een aantal voordelige all-inn arrangementen samengesteld! Door het sterke samenwerkingsverband tussen Art of Events en Fort Vechten kunnen wij arrangementen samenstellen die voor u zo voordelig mogelijk zijn gemaakt. U geniet van de beste activiteiten van Art of Events en tegelijkertijd ook van de schitterende omgeving van Fort Vechten!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte