Op zoek naar all inn groepsarrangementen Utrecht?

Maak kennis met de leukste groepsactiviteiten gecombineerd met lekker eten en drinken op unieke Fort locaties! Gevarieerde en voordelige all inn groepsarrangementen Utrecht en omgeving Utrecht!

 

We heten u dan van harte welkom op Fort Vechten en/of Fort aan de Klop voor één van onze unieke Fort All inn groepsarrangementen Utrecht! Voordelige all inn groepsarrangementen met de juiste mate van teambuilding, plezier, humor, speelsheid en niet te vergeten lekker eten en drinken op een unieke locatie in het midden van het land. De activiteiten van Art of Events, leuke spelprogramma’s of workshops, gecombineerd met een prachtige en zeer unieke locatie zorgen voor maximale beleving en een onvergetelijke ervaring van uw evenement.

fort_vechten_artofevents

ALL-INN GROEPSARRANGEMENTEN UTRECHT OP FORT VECHTEN!

U krijgt veel voor weinig, maar altijd meer dan u denkt! Leuke activiteiten met heerlijk eten en drinken in financieel bange tijden! Art of Events heeft een aantal voordelige all-inn groepsarrangementen samengesteld! Door het sterke samenwerkingsverband tussen Art of Events en Fort Vechten kunnen wij all inn arrangementen samenstellen die voor u zo voordelig mogelijk zijn gemaakt. U geniet van de beste activiteiten van Art of Events en tegelijkertijd ook van de schitterende omgeving van Fort Vechten!
fort aan de klop

ALL INN GROEPSARRANGEMENTEN UTRECHT OP FORT AAN DE KLOP!

In de stad, maar toch buiten en eigentijds comfort op een eeuwenoude plek. Fort aan de Klop is een unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of feestje met uw familie en vrienden. Het Fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Het bomvrije wachthuis uit 1851 is nu een gezellige brasserie en in de oude artillerieloodsen vindt u zalen en een groepsaccommodatie.
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte