LOCATIES VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES, FEESTEN, WORKSHOPS EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN OP MAAT


LOCATIES VOOR DE REALISATIE VAN UW DOELEN

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau dat echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties voor uitjes, bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen. In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere plekjes tussen voor uw evenement, festival, meeting, feest, bedrijfsfeest, buitenactiviteit of workshop. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.

DE MEEST LEUKE EN BIJZONDERE LOCATIES VOOR UITJES, BEDRIJFSUITJES EN ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Puur om het overzichtelijk te houden, vindt u in het locatieoverzicht allereerst de provincies en vervolgens de locaties per plaats of stad en de accommodaties in de directe omgeving daarvan. We beperken ons in dit geval daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

INCIDENTELE LOCATIES VOOR GROEPEN

Incidentele accommodaties zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard. Graag geven we u hier inzicht in de accommodaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen. Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte