Locaties België! De locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in België!

locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap----------------Antwerpen-

Locaties voor personeelsuitstap Antwerpen en teambuilding Antwerpen en omgeving Antwerpen!

Antwerpen is een stad in het Belgische Vlaanderen. De stad ligt aan de rivier de Schelde. Inwoners: 460.000. Tel je daar het stedelijke gebied bij op, dan kom je op een kleine 1 miljoen inwoners. Antwerpen is dé stad om er eventjes tussenuit te gaan. Je kunt een dagje heen en weer gaan, maar ook makkelijk een heel weekend blijven. Redenen om naar de Belgische stad af te reizen, zijn er genoeg. Zo kun je er fantastisch shoppen, heerlijk eten en drinken én genieten van de werken van de beroemdste inwoner van Antwerpen, Peter Paul Rubens. Daarnaast is Antwerpen, net zoals zo’n beetje alle Belgische steden, een stad waar je heerlijk kunt eten en drinken. Zeker in het historische centrum kom je allerhande restaurants tegen. Maar dat is zeker niet de enige plek waar je moet kijken.
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Brugge

Locaties voor personeelsuitstap Brugge en teambuilding Brugge en omgeving Brugge!

Brugge is een stad in het noordwesten van België. Er wonen ongeveer 120.000 mensen. Hiervan wonen er 20.000 in het historische centrum. Brugge leeft van toerisme. En als je de binnenstad van de stad ziet, begrijp je waarom. Het hele historische centrum staat nog overeind! Het bestaat uit kerken, monumentale panden en kleine en grote pleinen. Ook mooi: de diverse toegangspoorten rondom het oude centrum. En dan zijn er nog de reien, het Belgische woord voor grachten. Door de hele stad kun je er langs wandelen en op terrasjes zitten. Het is de reden dat de Brugge, ooit een internationale havenstad, het Venetië van het Noorden genoemd wordt. Natuurlijk is Brugge ook de stad van de bruine cafés en de chocolaterieën. Ook geniet je er van de rijke, Belgische keuken. Het zijn allemaal zaken die bij een trip naar Brugge horen. Natuurlijk, je moet het historische centrum verkennen, maar neem zeker de tijd voor de nodige ontspanning.
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Leuven

Locaties voor personeelsuitstap Leuven en teambuilding Leuven en omgeving Leuven!

Leuven is een stad in volle metamorfose. Straten, pleinen, gebouwen maar ook hele stadswijken evolueren mee met onze snel veranderende samenleving. Kwaliteitsvolle hedendaagse architectuur krijgt een plaats naast de eeuwenoude vaste waarden. De stad investeert niet alleen in opvallende gebouwen, maar ook in aangename pleinen, opvallende parkings, levendige stations en andere infrastructuur waartussen we ons dagelijks bewegen. Oud en nieuw versterken elkaar en zorgen samen voor een stedelijk decor. In en rondom Leuven is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Leuven, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Leuven.
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Gent

Locaties voor personeelsuitstap Gent en teambuilding Gent en omgeving Gent!

Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. Er wonen ruim 230.000 mensen. Voor de stad komen de rivieren de Leie en de Schelde samen. Een compact, historisch centrum met gildenhuizen, kerken, kathedralen, een middeleeuws kasteel en prachtige grachten. Een relaxte, studentikoze stad met oude en hippe cafés én veel restaurants. Prima shopmogelijkheden in het autovrije centrum. Gent is een topper! Wat de stad verder bijzonder maakt, is de positieve sfeer die er hangt. Zeker in de lente en de zomer is Gent een relaxte, vrolijke stad. Jong en oud zit dan aan de Graslei, de mooiste straat van Gent in de oude, middeleeuwse haven.
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Tongeren

Locaties voor personeelsuitstap Tongeren en teambuilding tongeren en omgeving Tongeren!

Atuatuca Tungrorum, de antieke benaming van Tongeren, was in de Romeinse tijd de administratieve hoofdplaats van het volksdistrict (civitas) der Tungri. Tongeren is een prachtige historische stad met de Grote Markt met het standbeeld van Ambiorix, de gotische Onze-Lieve-Vrouwebasiliek met romaanse kloostergang, het unieke begijnhof met haar smalle straatjes en gezellige pleintjes, de begijnhofkerk, het Agnetenklooster, de Moerenpoort en een deel van de middeleeuwse wallen. Het Gallo-Romeins museum en de antiekmarkt zijn de belangrijkste trekpleisters, samen trekken beide attracties jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers.De stad kent in hoofdzaak vooral cultuurtoerisme en plattelandstoerisme.
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Hasselt

Locaties voor personeelsuitstap Hasselt en teambuilding Hasselt en omgeving Hasselt!

Een kleine stad met een rijke geschiedenis. Drie natuurlijke bronnen, cultuur, natuur en water, die deze oude Hanze- en vestingstad zo aantrekkelijk maken om er te wonen, werken en recreëren. Voormalig lid van het machtige Middeleeuwse Hanzeverbond van handelssteden langs de IJssel. Een stad met een beschermd stadsgezicht en meer dan 70 monumenten in het historisch centrum, gelegen aan het Zwartewater. De rijke historie heeft duidelijk zijn sporen achtergelaten. Sfeervolle grachtenpanden en historische geveltjes. Redenen genoeg om Hasselt eens te ontdekken. In de directe omgeving kunt u volop genieten van de natuurgebieden langs de oevers van het Zwartewater en de Vecht. In en rondom Hasselt is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Hasselt, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Hasselt.
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Turnhout

Locaties voor personeelsuitstap Turnhout en teambuilding Turnhout en omgeving Turnhout!

Turnhout is een stad in het noorden van België gelegen in de provincie Antwerpen. Turnhout promoot zich als de hoofdstad van de Kempen. In de late middeleeuwen was Turnhout een gekend centrum voor het weven van bedlinnen en de handel in linnen. Veel van die industrie blijft tot op vandaag behouden met verschillende grafische en logistieke bedrijven. Turnhout ziet zichzelf ook als de wereldstad op het gebied van speelkaarten. Tijdens de zomermaanden nemen op de Grote Markt ook diverse evenementen van verscheidene genres, zoals dans, sport, kinderanimatie en muziek, plaats onder de noemer “Turnhout Zomert”
locaties-teambuildingdag-of-personeelsuitstap-Brussel

Locaties voor personeelsuitstap Brussel en teambuilding Brussel en omgeving Brussel!

Brussel is de hoofdstad van België. Daarnaast wordt Europa vanuit Brussel bestuurd. Inwoners: ruim 1 miljoen. Dit is inclusief het stedelijk gebied rondom de stad. De voertaal in de Belgische hoofdstad is voornamelijk Frans. In Brussel vind je alles wat je van een wereldstad mag verwachten. Om te beginnen een prachtig plein: de Grote Markt. Aan het plein grenzen historische panden. Het wordt beschouwd als één van de mooiste pleinen ter wereld. Andere topattracties zijn het bekende Atomium en het Jubelpark. Het Jubelpark is een park dat echt bij Brussel past. Het is, zoals heel Brussel, ruim opgezet. En dan zijn er nog diverse musea waaronder het Stripmuseum. Speciale aandacht, tenslotte, voor De Marollen. Dit is een typische volkswijk, die de laatste jaren enorm opgeknapt is. Zeker in het weekend, als de dagelijkse rommelmarkt op het Vossenplein veel bezoekers trekt, is het er erg gezellig. Je drinkt er je biertje in één van de vele cafés en je geniet van de goede Belgische keuken. Kortom, het Bourgondische leven!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte