Op zoek naar de leukste activiteiten en locaties voor uw personeelsuitstap Antwerpen?

 

Wij heten u welkom bij de leukste locaties voor uw personeelsuitstap Antwerpen!

Je kunt een dagje heen en weer gaan naar Antwerpen, maar ook makkelijk een heel weekend blijven. Redenen om voor een personeelsuitstap Antwerpen af te reizen, zijn er genoeg. Zo kun je er fantastisch shoppen, heerlijk eten en drinken én genieten van de werken van de beroemdste inwoner van Antwerpen, Peter Paul Rubens.Daarnaast is Antwerpen, net zoals zo’n beetje alle Belgische steden, een stad waar je heerlijk kunt eten en drinken. Zeker in het historische centrum kom je allerhande restaurants tegen. Maar dat is zeker niet de enige plek waar je moet kijken.In en rondom Antwerpen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Antwerpen, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Antwerpen. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events is gek op Antwerpen. Is er kind aan huis en komt er daarom graag voor personeelsuitstap Antwerpen of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Antwerpen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Antwerpen kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Antwerpen!

Locatie-Antwerpen-bedrijfsfeestje-personeelsuitstap

Club Lux in Antwerpen

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiners, themafeesten en voor zakelijk evenement.

Lux is gevestigd in een historisch pand bij de haven van Antwerpen. Het pand was vroeger een Pools scheepsgebouw, maar is omgebouwd tot restaurant waar modern samenkomt met historie. Lux is een veelzijdige en flexibele locatie wat beschikt over een bar en een restaurant. De gastvrije en traditionele sfeer zorgt ervoor dat ieder evenement bijzonder wordt voor zowel kleine als grote gezelschappen.De locatie is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners en themafeesten, maar ook voor zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen en bijeenkomsten.

-Capaciteit: tot 125 personen
-Keuken: Belgisch, Frans, Italiaans
-Lunches en diner mogelijk
Locatie-Belgie-Antwerpen-personeelsuitstap-bedrijfsuitje

Club Cabane in Antwerpen

Geschikt voor heel veel evenementen zoals teambuildings activiteiten, workshops, themafeesten, themadiners en zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, presentaties en seminars.

Club Cabane is een unieke evenementenlocatie waar u in stijl uw evenement kunt houden. De locatie heeft een groene omgeving, grenst aan het water en ligt dicht bij het historische stadscentrum. Club Cabane heeft daarom heel veel mogelijkheden, ook als het gaat om buitenactiviteiten. De locatie biedt een schitterend uitzicht op Antwerpen, de Schelde, de oude Boerentoren, het Steen, de Kathedraal en nog veel meer! Dankzij de veelzijdigheid van de locatie kunt u met verschillende evenementen terecht bij Club Cabane!U kunt er terecht voor onder andere teambuildings activiteiten, workshops, (bedrijfs) feesten, presentaties en seminars.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Catering
Locatie-Antwerpen-personeelsuitstap-bedrijfsfeest-zakelijk-evenement

Crowne Plaza Antwerpen

Geschikt voor onder andere workshops, themafeesten en zakelijke evenementen zoals vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties en conferenties.

Crowne Plaza is een hotel met vele zalen die gebruikt kunnen worden voor allerlei verschillende evenementen. Iedereen komt bij Crowne Plaza met verschillende evenementen en verschillende smaken en daarom heeft dit hotel ook diverse zalen zodat er ook voor u iets bij zit! Er zijn vijf verschillend multifunctionele vergaderzalen, twee vergaderzalen in boardroom opstelling en een inspiratievolle feestzaal. Op de zestiende verdieping kunt u vanuit de zalen genieten van het prachtige uitzicht van Antwerpen! De feestzaal, ook wel de Octopus genoemd, is een innovatieve ruimte waar u en uw gasten verbaast zullen staan vanwege de sfeervolle uitstraling. Deze zaal bevat een zwembad wat een extra leuk effect aan uw evenement kan geven.Dus voor workshops, themafeesten en heel veel verschillende zakelijke evenementen kunt u terecht bij Crowne Plaza!

-Capaciteit: tot 500 personen
-Keuken: Internationaal
-Ontbijt, lunch en diner mogelijk
Locatie-Antwerpen-personeelsuitstap-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement

Hotel en congrescentrum Elzenveld Antwerpen

Geschikt voor themafeest, workshop en themadiner. Daarnaast ook geschikt voor andere activiteiten zoals bedrijfsfeest, conferentie, vergadering en presentaties.

In de drukke Antwerpse binnenstad bevindt zich hotel & congrescentrum Elzenveld waar u door de 15e tot 17eeeuwse architectuur en de gastvrijheid die er heerst heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van de locatie. Het middeleeuwse gedeelte van de locatie is gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien, maar heeft haar charme behouden! De locatie biedt u en uw gezelschap niet alleen een rustig onderkomen, maar biedt u alle faciliteiten aan die u nodig heeft. Elzenveld heeft eindeloos veel feest- en congreszalen, dus er zit altijd een geschikte zaal voor u bij! De zalen zijn modern, maar tegelijkertijd ook stijlvol door de middeleeuwse architectuur.Er zijn kleine- en grote zalen met verschillende opstellingen, zodat u voor verschillende evenementen in verschillende zalen terecht kunt.Of het nu gaat om een workshop, themafeest, themadiner of vergadering, presentatie of bedrijfsfeest…bij Elzenveld is het mogelijk!

-Capaciteit: tot 500 personen
Locatie-Antwerpen-bedrijfsuitje-personeelsuitstap-zakelijk-evenement

Zuiderkroon Antwerpen

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en voor zakelijk evenement.

Zuiderkroon is een grote en multifunctionele eventhall gelegen in Antwerpen Zuid. Jaarlijks worden er hier een tal van evenementen georganiseerd zoals concerten en voorstellingen. Door de veelzijdigheid van de locatie is het geschikt voor een grote diversiteit aan evenementen. De bijzondere en overweldigende sfeer zorgt ervoor dat ieder evenement een succes wordt.Door de grootte en de veelzijdigheid van de Zuiderkroon is het geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en voor zakelijke evenementen als beurzen, conferenties, recepties en productlaunches.Er is parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

-Capaciteit: diner tot 550 personen, feest tot 1200 personen
-Keuken: Internationaal
-Diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte