Locaties Brugge! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Brugge!

WIJ HETEN U WELKOM BIJ DE LEUKSTE LOCATIES VOOR UW PERSONEELSUITSTAP OF ZAKELIJK EVENEMENT BRUGGE!

Brugge is een stad in het noordwesten van België. Er wonen ongeveer 120.000 mensen. Hiervan wonen er 20.000 in het historische centrum.  Brugge leeft van toerisme. En als je de binnenstad van de stad ziet, begrijp je waarom. Het hele historische centrum staat nog overeind! Het bestaat uit kerken, monumentale panden en kleine en grote pleinen. Ook mooi: de diverse toegangspoorten rondom het oude centrum. En dan zijn er nog de reien, het Belgische woord voor grachten. Door de hele stad kun je er langs wandelen en op terrasjes zitten. Het is de reden dat de Brugge, ooit een internationale havenstad, het Venetië van het Noorden genoemd wordt. Natuurlijk is Brugge ook de stad van de bruine cafés en de chocolaterieën. Ook geniet je er van de rijke, Belgische keuken. Het zijn allemaal zaken die bij een trip naar Brugge horen. Natuurlijk, je moet het historische centrum verkennen, maar neem zeker de tijd voor de nodige ontspanning. Op een terrasje bijvoorbeeld. Gewoon, op één van de historische pleinen én langs de vele reien! In en rondom Brugge is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Brugge, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Brugge. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is gek op Brugge. Is er kind aan huis en komt er daarom graag voor personeelsuitstap Brugge of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Antwerpen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Brugge kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Brugge!

Locatie-belgie-brugge-personeelsuitstap-zakelijk-evenement

Entrenous Brugge

Geschikt voor workshops, themadiners, themafeesten en veel zakelijke evenementen zoals vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties en conferenties.

Entrenous is een locatie die makkelijk te bereiken is in de oude Brugse binnenstad. Het ligt zeven minuten van de Grote Markt vandaan midden in het Werelderfgoed gedeelte. Entrenous is geschikt voor een scala aan evenementen en is om te toveren van een moderne vergaderzaal naar een feestzaal met alle benodigde technische faciliteiten. Er kunnen zo’n 265 mensen terecht bij Entrenous, dus uw feest kan makkelijk plaatsvinden bij Entrenous! Entrenous is van veel technische gemakken voorzien, u kunt het zo gek niet bedenken of Entrenous heeft het! Voor heel veel evenementen zoals workshops, themadiner- en feest, en zakelijke evenementen zoals vergaderingen, presentaties en bedrijfsfeesten kunt u dus terecht bij Entrenous!

-Capaciteit: tot 265 personen
Locatie-Brugge-Belgie-personeelsuitstap-bedrijfsfeest-of-zakelijk-evenement

Feestzaal Rustenburg Brugge

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement.

Feestzaal Rustenburg is een sfeervolle en trendy locatie gelegen in Brugge. De feestzaal is voorzien van de modernste faciliteiten en heeft een comfortabele en moderne inrichting. De locatie onderscheidt zich door gastvrijheid, sfeer en kwaliteit te combineren tot één geheel. Feestzaal Rustenburg leent zich uitstekend voor evenementen voor zowel kleine als grote gezelschappen. Zo is het al geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als seminars en vergaderingen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 300 personen
-Keuken: Internationaal
-catering op maat mogelijk
Locatie-brugge-belgie-zakelijk-evenement-workshop-bedrijfsuitstap

La Brugeoise Brugge

Geschikt voor verschillende evenementen zoals workshops, themafeesten en zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, seminars en conferenties.

La Brugeoise is een nieuwe en tevens ook een zeer unieke locatie. Deze oude fabriek toont tot op de dag van vandaag nog steeds de karakteristieken van een oude fabriek. Deze industriële locatie toont een levendige historie, maar is daarnaast door onder andere de technische mogelijkheden ook een heel sfeervolle locatie. De locatie is dicht bij de snelweg en de historische binnenstad gelegen, zodat deze erg makkelijk te bereiken is. Door de technische infrastructuur en de verschillende ruimtes die La Brugeoise te bieden heeft, zijn er heel veel mogelijkheden en is er voor ieder evenement een juiste ruimte. Dus of u bij La Brugeoise terecht wilt voor een zakelijk evenement zoals een bedrijfsfeest of juist een particulier evenement zoals een workshop, het is mogelijk bij La Brugeoise! 

-Capaciteit: op aanvraag
Locatie-brugge-belgie-personeelsfeest-bedrijfsuitstap-zakelijk-evenement

Oud Sint-Jan Brugge

Geschikt voor veel evenementen zoals themadiners, themafeesten, workshops en zakelijke evenementen zoals vergaderen, bedrijfsfeest, productpresentatie en seminar.

Oud Sint-Jan is een congres- en evenementencentrum in het hart van het centrum van Brugge. Brugge is uitgeroepen tot Werelderfgoedstad en dat is ook aan Oud Sint-Jan te zien. Het oude hospitaal heeft namelijk een erg mooie architectuur. Al bij binnenkomst straalt Oud Sint-Jan rust en geschiedenis uit door de smalle kasseiwegen en de koetsen die er staan. Tevens biedt Oud Sint-Jan een prachtig uitzicht op  bijvoorbeeld Onze-Lieve-Vrouwekerk en de Brugse reien. Oud Sint-Jan heeft twaalf zalen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende activiteiten. Elke zaal heeft zijn eigen karakteristieken, zodat er voor elk evenement een geschikte zaal is. U kunt bij Oud Sint-Jan terecht voor veel zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten, vergaderingen en productpresentaties, maar ook voor themadiners, themafeesten en workshops.

-Capaciteit: Op aanvraag 
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte