Locaties Brussel! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Brussel!

Brussel is de hoofdstad van België. Daarnaast wordt Europa vanuit Brussel bestuurd. Inwoners: ruim 1 miljoen. Dit is inclusief het stedelijk gebied rondom de stad. De voertaal in de Belgische hoofdstad is voornamelijk Frans.In Brussel vind je alles wat je van een wereldstad mag verwachten. Om te beginnen een prachtig plein: de Grote Markt. Aan het plein grenzen historische panden. Het wordt beschouwd als één van de mooiste pleinen ter wereld. Andere topattracties zijn het bekende Atomium en het Jubelpark. Het Jubelpark is een park dat echt bij Brussel past. Het is, zoals heel Brussel, ruim opgezet. En dan zijn er nog diverse musea waaronder het Stripmuseum. Speciale aandacht, tenslotte, voor De Marollen. Dit is een typische volkswijk, die de laatste jaren enorm opgeknapt is. Zeker in het weekend, als de dagelijkse rommelmarkt op het Vossenplein veel bezoekers trekt, is het er erg gezellig. Je drinkt er je biertje in één van de vele cafés en je geniet van de goede Belgische keuken. Kortom, het Bourgondische leven! In en rondom Brussel is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Brussel, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Brussel. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Brussel voor personeelsuitstap Brussel of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Brussel. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Brussel kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Brussel!

locatie-brussel-belgie-personeelsuitstap-zakelijk-evenement

Area 42 Brussel

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement. 

Area 42 is een moderne ruimte gelegen in Brussel. Er zijn meerdere ruimtes die volledig aanpasbaar zijn waardoor het geschikt is voor ieder evenement zowel klein als groot. De ruimtes beschikken over moderne faciliteiten en hebben een stijlvol en sfeervol karakter. De locatie leent zich uitstekend voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als congressen, seminars en vergaderingen. Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-brussel-bedrijfsuitje-personeeluitstap

B19 Brussel

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop. 

B19 is een prachtige locatie gelegen aan de rand van Zoniënwoud in Brussel. de locatie heeft een sfeervolle zaal met een eigentijdse en elegante uitstraling. De zaal leent zich uitstekend voor diverse activiteiten en is van moderne faciliteiten voorzien. De rustige omgeving in combinatie met de sfeer en uitstraling van de locatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw evenement gestimuleerd wordt. B19 is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themafeesten, themadiners, workshops en zakelijke evenementen als seminars, vergaderingen en presentaties. Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-brussel-personeelsuitstap-zakelijk-evenement-bedrijfsuitje

Brussels44Center Brussel

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement. 

Brussels44Center is een multifunctionele locatie gelegen in hartje centrum van Brussel. De locatie beschikt over vier zalen die gebruikt kunnen worden voor een groot aantal evenementen voor zowel kleine als grote gezelschappen. De zalen beschikken over moderne faciliteiten en zijn van alle gemakken voorzien. Het is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen en presentaties. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Catering op maat mogelijk
Locatie-brussel-bedrijfsuitje-personeels-uitstap-bedrijfsuitje

Le Bouche à Oreille Brussel

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement. 

Le Bouche à Oreille is gevestigd in een oud klooster gelegen in Brussel. Deze originele locatie is volledig gerestaureerd en telt nu onder andere een kapel, een theaterzaal en een groot overdekt terras. Het voormalige klooster leent zich uitstekend voor een tal van evenementen voor zowel kleine als grote gezelschappen. Dit magische decor zorgt ervoor dat uw evenement bij voorbaat al uniek wordt. Het is al geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als congressen, seminars en vergaderingen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag mogelijk
-Keuken: Internationaal
-Lunches, diners en catering op maat mogelijk
Locatie-brussel-teambuilding-uitjes-bedrijfsuitstap-personeelsuitstap

Business Faculty Brussel

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner en workshop. 

Business Faculty is een moderne locatie gelegen in Brussel. De locatie heeft een modern design en een stijlvol karakter wat het geschikt maakt voor een tal van activiteiten. Er zijn meerdere vergaderzalen en break out ruimtes aanwezig waardoor de locatie zich uitstekend leent voor evenementen voor kleine en grote gezelschappen. Zo is het al geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners en workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als presentaties, vergaderingen en seminars. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: tot 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte