Locaties Gent! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Gent!

Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. Er wonen ruim 230.000 mensen. Voor de stad komen de rivieren de Leie en de Schelde samen. Een compact, historisch centrum met gildenhuizen, kerken, kathedralen, een middeleeuws kasteel en prachtige grachten.Een relaxte, studentikoze stad met oude en hippe cafés én veel restaurants. Prima shopmogelijkheden in het autovrije centrum. Gent is een topper! Wat de stad verder bijzonder maakt, is de positieve sfeer die er hangt. Zeker in de lente en de zomer is Gent een relaxte, vrolijke stad. Jong en oud zit dan aan de Graslei, de mooiste straat van Gent in de oude, middeleeuwse haven. In en rondom Gent is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Gent, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Gent.

U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is kind aan huis in Gent en komt er daarom graag voor personeelsuitstap Leuven of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Gent. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Gent kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Gent!

Locatie-belgie-Gent-personeelsuitstap-zakelijk-evenement

Boot Aquamuse Gent

Boot Aquamuse is een prachtige locatie gelegen aan het water op één van de mooiste plekjes van Gent.Deze unieke locatie beschikt over een sfeervol ingericht binnenruim en over een zonneterras met uitzicht op de toren van Gent. De boot is de ideale locatie in Gent voor een tal van activiteiten voor zowel kleine als grotere gezelschappen. De locatie is al geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als presentaties, vergaderingen en seminars en als start voor cityadventure in Gent.

Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

-Capaciteit: tot 140 personen
-Keuken:  Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-Gent-Belgie-bedrijfsuitje-personeelsuitstap

De Artcube Gent

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement.De ArtCube is gevestigd in een oude textielfabriek gelegen in Gent. De oude fabriek is omgetoverd tot evenementlocatie met vier zalen. Iedere zaal heeft zijn eigen sfeer en is beschikbaar voor kleine en grote evenementen. De zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en bieden een schitterend decor voor ieder evenement. De locatie is al geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen, presentaties en seminars.

Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-Gent-Belgie-zakelijk-evenement-bedrijfsuitstap

Kasteel Sanderling Gent

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement.Kasteel Sanderling is gelegen in een landelijke omgeving in De Pinte nabij Gent. Het historische gebouw en de prachtige tuin bieden in combinatie met een gastvrije en warme sfeer een uniek decor voor ieder evenement. De locatie heeft meerdere zalen en een restaurant die ruimte biedt aan zowel kleine als grote gezelschappen. Het is de ideale locatie om uw evenement onvergetelijk en uniek te maken. Charme, kwaliteit, hartelijkheid en heerlijk genieten komen hier bij elkaar.

De locatie is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor diverse zakelijke evenementen. Er is parkeergelegenheid aanwezig op het terrein.

-Capaciteit: tot 300 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Bedrijfsuitstap-gent-belgie

Monasterium Poort Ackere Gent

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.Monasterium PoortAckere is een grote en veelzijdige locatie gelegen in Gent. Deze historische locatie diende eeuwenlang als een verborgen klooster. Tegenwoordig wordt het voormalig klooster gebruikt als hotel, restaurant en zalencentrum. Door de historische en charmante sfeer en uitstraling van het gebouw en de ruimtes is dit de ideale locatie voor ieder evenement. Het draagt bij aan de beleving en bewondering van het evenement. De ruimtes zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen beschikbaar. Door de grootte en veelzijdigheid van de locatie is het uitstekend geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor diverse zakelijke evenementen.

Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: tot 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Personeeluitstap-Gent-Belgie

Red Loft Gent

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.Red Loft is gelegen in de binnenstad van Gent. De locatie was vroeger een oude textielfabriek waar een ruime loft in gecreëerd is met een prachtig tuin. De eigentijdse en gezellige sfeer draagt bij aan het succes van uw evenement. De locatie leent zich uitstekend voor evenementen voor kleine en grote gezelschappen.

Zo is de locatie geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties. Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 140 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte