Locaties Leuven! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Leuven!

Wij heten u welkom bij de leukste locaties voor uw personeelsuitstap Leuven!

Leuven is een stad in volle metamorfose met de leukste locaties voor uw personeelsuitstap of zakelijk evenement. Straten, pleinen, gebouwen maar ook hele stadswijken evolueren mee met onze snel veranderende samenleving. Kwaliteitsvolle hedendaagse architectuur krijgt een plaats naast de eeuwenoude vaste waarden. De stad investeert niet alleen in opvallende gebouwen, maar ook in aangename pleinen, opvallende parkings, levendige stations en andere infrastructuur waartussen we ons dagelijks bewegen. Oud en nieuw versterken elkaar en zorgen samen voor een stedelijk decor.

In en rondom Leuven is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Leuven, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. De leukste locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Leuven. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is kind aan huis in Leuven en komt er daarom graag voor personeelsuitstap Leuven of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Leuven. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Leuven kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Leuven!

 

Locatie-Leuven-Belgie-personeelsuitstap-bedrijfsuitje

3hoog Leuven

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

3hoog zijn twee locaties gelegen op een heide in Leuven. De Witte Villa en het Bauhaus beschikken over meerdere zalen en ruimtes die beschikbaar zijn voor grote en kleine gezelschappen. De ruimtes hebben allen een tijdloos design en een moderne en trendy inrichting. Vanaf het terrein is er een schitterend uitzicht op de binnenstad en de weidse omgeving. De locaties zijn geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, presentaties en seminars.

Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 120 personen
-Keuken: Internationaal

-Lunches en diner mogelijk
locatie-belgië-Leuven-bedrijfsuitje-personeelsuitstap

Club Montreal Leuven

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en borrel.

Club Montreal is gevestigd in een historisch pand met prachtige gevel gelegen in hartje centrum in Leuven. De locatie beschikt over een trendy loungebar en een grote zaal. De loungebar heeft klasse en veel natuurlijk lichtinval. De feestzaal beschikt onder andere over een welkomshal en een grote dansvloer. Beide ruimtes zijn geschikt voor zowel kleine als grote evenementen. De ruimtes zijn apart, maar ook samen te gebruiken voor grotere evenementen. Club Montreal is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themafeesten, themadiners, workshops en borrels.

Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 300 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering
Locatie-belgie-leuven-personeelsuitstap-bedrijfsuitje-vrijgezellenfeest

De Faculty Club Leuven

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

De Faculty Club is gevestigd in het historische Groot Begijnhof gelegen in Leuven. De gebouwen hebben een rijke geschiedenis en het staat sinds 2000 op het UNESCO werelderfgoed lijst. De gebouwen zijn voorzien van moderne faciliteiten en hebben een gastvrij karakter. De warme sfeer in combinatie met de historische locatie zorgt ervoor dat ieder evenement uniek en speciaal wordt. Het is beschikbaar voor kleine en grote gezelschappen en telt meerdere vergaderruimtes en een restaurant. Het is geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 400 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte