Locaties Hasselt! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Hasselt!

Een kleine stad met een rijke geschiedenis. Drie natuurlijke bronnen, cultuur, natuur en water, die deze oude Hanze- en vestingstad zo aantrekkelijk maken om er te wonen, werken en recreëren. Voormalig lid van het machtige Middeleeuwse Hanzeverbond van handelssteden langs de IJssel. Een stad met een beschermd stadsgezicht en meer dan 70 monumenten in het historisch centrum, gelegen aan het Zwartewater. De rijke historie heeft duidelijk zijn sporen achtergelaten. Sfeervolle grachtenpanden en historische geveltjes. Redenen genoeg om Hasselt eens te ontdekken.In de directe omgeving kunt u volop genieten van de natuurgebieden langs de oevers van het Zwartewater en de Vecht. In en rondom Hasselt is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Hasselt, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Hasselt. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is kind aan huis in Hasselt en komt er daarom graag voor personeelsuitstap Hasselt of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Hasselt. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Hasselt kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Hasselt!
Locatie-belgie-Hasselt-personeelsuitstap

Hangar58 Hasselt

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, spelprogramma, teambuilding activiteit en voor zakelijk evenement.Hangar58 is één van de meest unieke evenementlocaties in de Euregio gelegen in Genk nabij Hasselt. De locatie heeft een verrassende combinatie van multifunctioneel met een historisch en authentiek kader wat voor een geweldige ambiance zorgt. Uw gasten zullen zeker onder indruk zijn van deze locatie. De locatie is met het gezellige marktplein, Hangar58, de gewelfde kelders en de omliggende recreatie geschikt voor een tal van evenementen voor zowel kleine groepen als grote groepen. Zo leent het zich uitstekend voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, spelprogramma’s, teambuilding activiteiten, maar ook voor diverse zakelijke evenementen. Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
-Capaciteit: meerdere opties mogelijk
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-belgie-Hasselt-bedrijfsuitje-personeelsfeest

Holiday Inn Hasselt

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.Holiday Inn Hasselt is een stijlvol viersterren hotel gevestigd in Hasselt. Het hotel leent zich naast de hotel faciliteiten ook voor business en leisure. Zo heeft het hotel onder andere een bar en restaurant, meerdere vergader en event ruimtes en een Health en Leisure Club met zwembad, sauna en fitness. De zalen zijn voorzien van veel daglicht, een stijlvol uiterlijk en zijn beschikbaar voor een tal van activiteiten voor zowel kleine als grote gezelschappen. Zo is het geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen en presentaties. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
-Capaciteit: diner tot 190 personen, feest tot 275 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-belgie-hasselt-zakelijk-evenment

Tiendschuurt Herkenrode nabij Hasselt

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en spelprogramma.Tiendschuur Herkenrode is gevestigd op de Abdijsite Herkenrode nabij Hasselt. In de natuurlijke omgeving zijn de gerestaureerde tiendschuur, het poortgebouw en het Neerhof van de Abdijsite prachtige bezienswaardigheden op zich. De historische en natuurlijke sfeer zorgen voor een prachtig decor voor ieder evenement. De tiendschuur is een ruime locatie met historische uitstraling en zorgt ervoor dat uw evenement uniek wordt. Het is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en spelprogramma’s, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, congressen en presentaties. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezigheid.
-Capaciteit: diner tot 350 personen, feest tot 700
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte