Locaties Tongeren! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Tongeren!

Atuatuca Tungrorum, de antieke benaming van Tongeren, was in de Romeinse tijd de administratieve hoofdplaats van het volksdistrict (civitas) der Tungri. Tongeren is een prachtige historische stad met de Grote Markt met het standbeeld van Ambiorix, de gotische Onze-Lieve-Vrouwebasiliek met romaanse kloostergang, het unieke begijnhof met haar smalle straatjes en gezellige pleintjes, de begijnhofkerk, het Agnetenklooster, de Moerenpoort en een deel van de middeleeuwse wallen. Het Gallo-Romeins museum en de antiekmarkt zijn de belangrijkste trekpleisters, samen trekken beide attracties jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers. De stad kent in hoofdzaak vooral cultuurtoerisme en plattelandstoerisme.In en rondom Tongeren is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Tongeren, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Tongeren. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
locatie-belgie-tongeren-bedrijfsfeest-personeeluitstap

De Grotten van Kanne nabij Tongeren

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement.Gelegen aan de grens met Nederland en Wallonië in de deelgemeente Reimst nabij Tongeren zijn de Grotten van Kanne gevestigd. De grotten zijn prachtige Mergelgroeven die in vroegere tijden zijn ontstaan. Gelegen in een aangename en vredige omgeving zijn de grotten de perfecte locatie voor diverse evenementen. Het gangenstelsel is een prachtig decor voor een onvergetelijke dag of avond. Proef de historische en mysterieuze sfeer die de grotten uitademen. Het is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, seminars en productpresentaties.Er is parkeergelegenheid aanwezig bij het terrein en is bereikbaar met het openbaar vervoer.
-Capaciteit: tot 300 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering mogelijk
Locatie Tongeren bedrijfsuitje personeeluitstap belgie

De Haspenhoeve Hasperen nabij Tongeren

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en voor zakelijk evenement.De Haspenhoeve is gelegen in de kleinste zelfstandige gemeente van België, namelijk Hasperen nabij Tongeren. De locatie ligt in een oase van rust midden in de natuur vlakbij een wandel en fietsroute netwerk. De Haspenhoeve is een authentieke locatie met de beschikking over zes gastenkamers en meerdere vergaderruimtes. De rustige en authentieke sfeer zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw evenement gestimuleerd wordt. De locatie leent zich uitstekend voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en voor zakelijke evenementen als vergaderingen en bijeenkomsten.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is bereikbaar met het openbaar vervoer.
-Capaciteit: tot 300 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-tongeren-belgie-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement

Hostellerie La Butte aux Bois Tongeren

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, spelprogramma en voor zakelijk evenement. Hostellerie La Butte aux Bois is een uitzonderlijk mooi landhuis gelegen in een groen en bosrijk gebied in Lanaken nabij Tongeren. Dit luxe viersterrenhotel biedt naast haar faciliteiten als hotel ook faciliteiten voor zakelijke evenementen, feestelijke evenementen en wellness. De rustgevende natuur om het landhuis biedt een oase van rust en geeft een aangename warme en uitnodigende sfeer. De prachtige tuin met laantjes, vijvers en aangename plekjes nemen u ook nog is mee naar de tijd van vroeger. Laat uw gasten verrassen en genieten van dit prachtige landhuis met schitterende omgeving.Het is al geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, spelprogramma’s, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte