Locaties Turnhout! Dé locaties voor uw zakelijk evenement en personeelsuitstap in Turnhout!

Turnhout is een stad in het noorden van België gelegen in de provincie Antwerpen. Turnhout promoot zich als de hoofdstad van de Kempen. In de late middeleeuwen was Turnhout een gekend centrum voor het weven van bedlinnen en de handel in linnen. Veel van die industrie blijft tot op vandaag behouden met verschillende grafische en logistieke bedrijven. Turnhout ziet zichzelf ook als de wereldstad op het gebied van speelkaarten. Tijdens de zomermaanden nemen op de Grote Markt ook diverse evenementen van verscheidene genres, zoals dans, sport, kinderanimatie en muziek, plaats onder de noemer “Turnhout Zomert”In en rondom Turnhout is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor elke personeelsuitstap Turnhout, teambuilding dag, themadiner, meeting, congres, vergadering of feest en waar je voor bijna elk budget heerlijk kunt eten. Locaties waar je ook prima themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere teambuilding activiteiten Turnhout. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor stadsavonturen of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events komt graag in Turnhout voor personeelsuitstap Turnhout of teambuilding dag op elke daarvoor geschikte locatie in Turnhout. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig.

Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! Een personeelsuitstap Turnhout kan geschikt gemaakt worden voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Turnhout!

locatie-belgie-Turnhout-personeelsuitstap-bedrijfsfeest

Kasteelhoeve Alta Ripa Turnhout

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, spelprogramma, teambuilding activiteit en voor zakelijk evenement. 

Alta Ripa is een historische kasteelhoeve gelegen midden in de natuur in Oud Turnhout. Het landgoed met meerdere zalen is omringd door prachtige tuinen, terrassen een bosrijk gebied. Alles bij elkaar ademt het landgoed een historische en gastvrije sfeer uit en is het een schitterend decor voor ieder evenement voor kleine en grote gezelschappen. De locatie leent zich uitstekend voor activiteiten als uitjes, bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, spelprogramma’s, teambuilding activiteiten en voor diverse zakelijke evenementen.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

-Capaciteit: diner tot 750 personen, feest tot 1500 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en BBQ mogelijk
locatie-belgie-trunhout-bedrijfsfeest-personeelsfeest-personeelsuitstap

Brasserie het Tamboerke Turnhout

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop. 

Brasserie het Tamboerke is een gezellige en warme brasserie gelegen in Turnhout. De brasserie heeft een gezellige en gastvrije sfeer en heeft een intieme inrichting. De locatie heeft twee zalen die voor zowel kleine als grotere groepen gebruikt kunnen worden. De locatie is uitstekend geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en workshops.Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving en is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-teambuilding-personeelsuitstap

De Oude Eik Turnhout

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en teambuilding activiteit. 

De Oude Eik is een sfeervolle locatie en een bekend fenomeen gelegen in de regio Turnhout. De locatie telt een drietal feestzalen die voor vele activiteiten gebruikt worden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ook de tuin kan gebruikt worden voor diverse activiteiten. De gezellige en uitnodigende sfeer zorgen voor een prima decor voor uw evenement. Het is onder andere geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor teambuilding activiteiten.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: diner tot 200, feest op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffet mogelijk
locatie-turnhout-belgie-personeelsuitstap-zakelijk-evenement

Het Paterspand Turnhout

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement. 

Het Paterspand is een historische klooster gelegen in Turnhout. Het voormalige klooster is volledig gerenoveerd en brengt door de glazen en stalen koepel over het Pandshofke moderniteit en historie bij elkaar. De locatie brengt u letterlijk in hogere sferen. Het Paterspand telt meerdere zalen die van alle gemakken voorzien zijn. De historische en moderne sferen zorgen ervoor dat het een schitterend decor voor ieder evenement is. Zowel voor kleine als grote gezelschappen. De locatie leent zich al voor uitjes en  bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen en seminars.Er is parkeergelegenheid bij de locatie aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte