Locaties Flevoland en andere grote steden in Flevoland

locaties-Flevolpolder-header

De beste en leukste locaties Flevoland!

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in Flevoland kunt vinden.

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties Flevoland gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Flevolandse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past. Om het overzichtelijk te houden vindt u n het overzicht van locaties Flevoland de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

Incidentele locaties Flevoland zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Flevoland en grote plaatsen in de provincie Flevoland zoals Almere en Lelystad. Zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard. Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen.

Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Almere-locatie-bedrijfsuitje-zakelijkevenement

LOCATIES ALMERE (LOCATIES FLEVOLAND)

Het leukste bedrijfsuitje, uitje of zakelijk evenement op de mooiste locatie in Almere of de omgeving van Almere!

Het kan in Almere! Almere is een jonge stad met veel spraakmakende architectuur. Almere ligt midden in de polder maar er valt enorm veel te beleven in deze stad. Lekker genieten van de Oostvaardersplassen of  sportief bezig zijn op het IJsselmeer. Het kan in Almere! Art of Events maakt graag een op maat gemaakt uitje speciaal voor uw groep. Laat u verrassen door deze bijzonder moderne stad!

In en rondom Almere vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Almere voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Almere. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Almere zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Almere!

Lelystad-locatie-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement

LOCATIES LELYSTAD (LOCATIES FLEVOLAND)

Het leukste bedrijfsuitje, uitje of zakelijk evenement op de mooiste locatie in Lelystad of de omgeving van Lelystad!

Lelystad is een stad met toekomst. Sinds de nieuwe spoorlijn is Lelystad veel beter te bereiken. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke stad. Het is een groene stad met veel natuurgebieden en veel water waar veel op, in en rondom gesport wordt. Lelystad is natuurlijk nog niet zo oud dus heeft weinig geschiedenis maar wel heel veel cultuur.  Toch liever een dagje relaxen? Lelystad heeft twee stranden liggen middenin de stad! Met 300 winkels in het stadshart en een outlet maakt Lelystad een stad waar je jezelf niet zomaar gaat vervelen.

In en rondom Lelystad vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Lelystad voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Lelystad. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Lelystad zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Lelystad!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte