Locaties Friesland en grote plaatsen in Friesland!

locaties-Friesland-header-

LOCATIES FRIESLAND

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in provincie Friesland kunt vinden.

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Friese locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past. Om het overzichtelijk te houden vindt u In het overzicht van locaties Friesland de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.Incidentele locaties Friesland zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Friesland en grote plaatsen in de provincie Friesland zoals Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.

Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen.

Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

heerenveen

LOCATIES HEEREVEEN (LOCATIES FRIESLAND)

De plaats Heerenveen is levendig, gelegen tussen bos en water met vele moderne voorzieningen en een gezellig winkelcentrum. De gemeente Heerenveen bevindt zich midden in de provincie Friesland. Naar het oosten toe wijst Oranjewoud u de weg naar de bossen en de prachtige heidevelden.
In westelijke richting van Heerenveen wacht u het water, de meren en kanalen die Friesland zo aantrekkelijk maakt voor de watersporter. Of u nu komt voor de cultuur, natuur of als u aanlegt op weg naar de meren verder Friesland, wij zien u graag als gast in de één van de dorpen van de gemeente Heerenveen!
In en rondom Heerenveen vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Heerenveen voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Heerenveen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes Heerenveen zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Heerenveen!

leeuwarden

LOCATIES LEEUWARDEN (LOCATIES FRIESLAND)

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, start- en finishplaats van de Friese Elfstedentocht, maar bovenal Nassau-stad. Een stad met verrassende winkels, boeiende musea, spetterende evenementen en een historisch centrum met meer dan 500 monumenten. In Hofstad Leeuwarden is van alles te bezichtigen over de Friese Nassaus en het hofstad verleden van de Friese hoofdstad. Historische panden, een hoffelijk stadspark en schilderachtige stadsgrachten tekenen het straatbeeld.
In en rondom Leeuwarden vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners en zakelijke evenementen zoals meetings, congressen en vergaderingen en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Leeuwarden voor bedrijfsuitjes, andere uitjes en zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Leeuwarden. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes Leeuwarden zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Leeuwarden!

locatie-sneek

LOCATIES SNEEK (LOCATIES FRIESLAND)

Sneek is een bruisende watersportstad in Zuidwest Friesland, maar Sneek is meer! Naast watersport en het Sneekermeer heeft Sneek nog veel meer te bieden. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten heeft diverse musea, een gezellig en een gevarieerd winkelcentrum.In en rondom Sneek vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners en zakelijke evenementen zoals meetings, congressen en vergaderingen en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events komt bijzonder graag in Sneek voor bedrijfsuitjes, andere uitjes en zakelijke evenementen op elke daarvoor geschikte locatie in Sneek. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes Sneek zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Sneek!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte