Bedrijfsuitje Heerenveen of zakelijke evenement op de meest geschikte locaties in Heerenveen

Locatie-friesland-heerenveen

Landgoed ZoFier Heerenveen

Geschikt voor specifiek bedrijfsuitje Heerenveen, borrel en andere zakelijke evenementen zoals vergadering, lezing, training, seminar en activiteiten op maat.

Stelt u zich voor dat u uw gasten ontvangt in deze Friese monumentale boerderij te midden van een indrukwekkende collectie kunst. Ongetwijfeld een spraakmakende en onderscheidende entourage voor uw vrienden of relaties. Landgoed ZoFier biedt de mogelijkheid om de galerieruimte en de beeldentuin te gebruiken voor formele en informele bijeenkomsten.

In de galerieruimte, op het terras of in de tuin vindt u alle ruimte om uw programma in te vullen zoals u dat wilt. ZoFier heeft contacten met een aantal uitstekende cateraars die uw bijeenkomst kunnen verzorgen.

De locatie is naast de zakelijke evenementen ook geschikt voor specifieke invulling bij een bedrijfsuitje Heerenveen zoals een themadiner workshop en feestelijke borrel. ZoFier is zeer goed bereikbaar voor uw gasten

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken:  Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-uitje-Heerenveen

Het Posthuis Theater Heerenveen

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

Het Posthuis theater is een prachtig theater gelegen in Heerenveen. Het theater heeft een groot aanbod in culturele en entertainende voorstellingen. Naast de voorstellingen heeft het theater ook meerdere ruimtes die geschikt zijn voor diverse activiteiten als uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, bijeenkomsten en congressen. De geweldige ambiance en de omgeving van theater zorgt ervoor dat elk evenement een ware beleving wordt. De ruimtes zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen beschikbaar.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabij gelegen parkeergarage, maar ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar.

-Capaciteit: tot 400 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering op maat mogelijk
locatie-heerenveen-bedrijfsuitje

Party- en Zalencentrum ’t Haske Heerenveen

Party- en Zalencentrum ’t Haske is een grote sfeervolle en multifunctionele locatie gelegen in Joure vlakbij Heerenveen. Hierdoor is deze locatie geschikt voor diverse binnen activiteiten voor kleine en grote groepen en biedt het ongekende mogelijkheden voor zakelijke evenementen, conferenties en trainingen, maar ook uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten.‘T Haske ligt vlakbij Heereveen en is goed te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
-Capaciteit: diner maximaal 300 personen, totaal maximaal 1500 personen
-Keuken: Internationaal
-Meerdere mogelijkheden waaronder; Lunch, buffet en diner
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte