Locaties Groningen! Bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen op de beste locaties in de meest aansprekende plaatsen in Groningen !

Locaties-Griningen-header-

Locaties Groningen en omgeving Groningen

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in Groningen en omgeving Groningen kunt vinden.

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties Groningen gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Groningse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past. Om het overzichtelijk te houden vindt u in het overzicht van locaties Groningen de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

Incidentele locaties Groningen zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Groningen en omgeving Groningen zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.

Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen.

Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte