Locaties Limburg en grote steden in Limburg!

Locaties-Limburg-header-2

Locaties  Limburg

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in provincie Limburg kunt vinden. In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis.

Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere locaties Limburg tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past. Om het overzichtelijk te houden vindt u n het overzicht van locaties Limburg de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen.

We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

Incidentele locaties Limburg zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Limburg en grote plaatsen in de provincie Limburg zoals Maastricht, Roermond en Venlo. zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.

Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen. Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Header-Maastricht

Maastricht (locaties Limburg)

Maastricht is ontstaan als Romeinse nederzetting bij de rivier de Maas. Qua cultuur en bezienswaardigheden zijn er vele monumenten als kerken, grotten, forten en meerdere historische gebouwen. Tegenwoordig is Maastricht een stad waar van alles te beleven valt. Maastricht is een stad waar u goed kunt funshoppen, culinair kunt genieten en veel cultuur kunt proeven. Daarnaast ontwikkeld de stad zich steeds meer als evenementenstad. Festivals gericht op jazz, pop, klassiek, orgel of Middeleeuwse muziek, maar ook dans, toneel en poëzie worden steeds meer georganiseerd.In en rondom Maastricht zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is gek op Maastricht. Is er kind aan huis en komt er daarom graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Maastricht. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes in Maastricht zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Maastricht!

Header-Roermond

Roermond (Locaties Limburg)

Roermond is een bruisende stad met legio aan mogelijkheden. Zo kunt u in Roermond cultureel genieten, een heerlijke sportief dagje uit, evenementen bezoeken of funshoppen. Tevens is Roermond omgeven door natuur zowel heide, bossen als water waar u verschillende activiteiten kunt doen en zijn er diverse bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezichtigen als kloosters, kerken, kastelen en meerdere historische gebouwen.In en rondom Roermond zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Roermond voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Roermond. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes in Roermond zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Roermond!

Header-venlo

Venlo (locaties Limburg)

Venlo is een boeiende en bruisende stad die volop in ontwikkeling is. Het is een stad voor onder andere funshoppen, cultuur proeven en culinair genieten. De stad heeft een levendig centrum met gastvrije horecazaken en gezellige terrasjes en een grote diversiteit aan winkels. Ook zijn er jaarlijks verschillende evenementen in Venlo op het gebied van film, muziek, theater, festival, sport en expo. Tevens is het heerlijk recreëren in Venlo zoals een fiets of wandeltocht door de natuur.In en rondom Venlo zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Venlo en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Venlo.Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes in Venlo zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Venlo!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte