Bedrijfsuitje Maastricht en zakelijk evenement op de leukste en beste locaties in Maastricht!

Locatie-maastricht-themafeest-bedrijfsuitje

Chåteau St. Gerlach Ingedael nabij Maastricht

Geschikt voor bedrijfsuitje Maastricht zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en voor zakelijk evenementen waaronder presentatie, conferentie, vergadering en andere activiteiten op maat.

Chåteau St. Gerlach is een landgoed gelegen in het schitterende natuurgebied Ingedael nabij Maastricht. Het landgoed met stijlvolle tuinen en parken, spa en wellness,  restaurant, Romeins zwembad, bar en lounge, meerdere vergaderruimtes en monumentale kerk is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. De natuurrijke omgeving zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer.Het landgoed is bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: diner tot 250 personen, feest tot 400 personen
-Keuken: Frans
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-Vaals-Maastricht

Kasteel Vaalsbroek Vaals vlakbij Maastricht

Kasteel Vaalsbroek is geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden. U kunt er terecht voor een bijzondere invulling van een bedrijfsuitje Maastricht waarbij u kunt kiezen uit een scala van originele  themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten, spelprogramma’s. Daarnaast is Kasteel Vaalsbroek uitermate geschikt voor zakelijke evenementen waaronder presentatie, conferentie, vergadering en andere activiteiten op maat in de buurt van Maastricht. Ze zullen u hoe dan ook hartelijk Limburgs welkom heten!

Kasteel Vaalsbroek is een, bij Art of Events bijzonder geliefde, prachtige historische locatie gelegen in het Limburgse heuvellandschap vlakbij Maastricht. Laat u verleiden door een sfeer van luxe, historie, stijl en ervaar de mogelijkheden van meerdere vergaderruimtes een sfeervol restaurant en een gezellige pub.

Van bedrijfsuitje Maastricht tot een zakelijk evenement, dit kasteel maakt ieder evenement uniek en onvergetelijk! Het kasteel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: lunch en diner maximaal 250 personen, feest maximaal 750 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-spelprogramma-Maastricht

Kasteel Vaershartelt in Maastricht

Kasteel Vaershartelt in Maastricht is zeer geschikt voor diverse gelegenheden. We heten u welkom voor een bedrijfsuitje Maastricht waarbij u kunt kiezen voor één van de mogelijkheden op het gebied van themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Daarnaast biedt Vaeshartelt ruimte voor zakelijke evenementen. U kunt er prima uw presentatie, conferentie, vergadering of andere activiteit op maat in Maastricht houden!

Kasteel Vaeshartelt gelegen aan de rand van Maastricht, is een prachtig landgoed met een rijke historie. U doet letterlijk een stap terug in de tijd, maar wel met de luxe van nu. Het kasteel beschikt over meerdere (vergader)zalen, prachtige tuinen en een sfeervol park. Door de geweldige sfeer en de rustige omgeving wordt uw evenement uniek en de kwaliteit gestimuleerd. Het kasteel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal, Streek
-Ontbijt, lunch, buffet en diner mogelijk
locatie-themadiner-Maastricht

Coin des Bons Enfants Maastricht

Coin des Bons Enfants is geschikt voor zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Maastricht zoals bijvoorbeeld een van de originele themadiners of workshops of als startlocatie voor een city-adventure in Maastricht.

Restaurant Au Coin des Bons Enfants ligt in het meest authentieke stukje van Maastricht, namelijk het Jekerkwartier. Deze locatie staat garant voor goede kwaliteit en een ontspannen sfeer. Voor gezelschappen worden in overleg speciale menu’s samengesteld. Vaak wordt gebruik gemaakt van zogenaamde All-in arrangementen.Het restaurant is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen.Tevens beschikken ze over een besloten zaal op de 1e verdieping voor gezelschappen tot 22 personen.

Een bedrijfsuitje Maastricht is bij Coin des Bon Enfents echt een bijzondere belevenis!

Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kan in de directe omgeving.

-Capaciteit: diner maximaal 45 personen
-Keuken: Frans
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-Maastricht

Servaas Café Maastricht

Servaas Café is bijvoorbeeld geschikt voor een bedrijfsuitje Maastricht zoals een themadiner, workshop of als startlocatie voor een city-adventure in Maastricht.

Servaas Café gelegen in Maastricht, heeft een prachtig uitzicht over de Maas en de stad. Door de geheel eigen sfeer, muziek en beleving voelt u zich snel thuis in het gezellige eetcafé.Geroemd wordt ook hun terras. Volgens velen een van de prettigste in Maastricht!

In de  eetkamer, met een prachtig uitzicht over de Maas, kunt u met een gezelschap tot 30 personen heerlijk genieten van uw bedrijfsuitje Maastricht!

Het restaurant is gelegen op loopafstand van het centraal station en parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: diner maximaal 30 personen
-Keuken: Traditioneel
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte