Locaties in Roermond en omgeving Roermond !

locatie-teambuilding-Roermond

Kasteel Baexem Roermond

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, spelprogramma en teambuilding activiteit.

Kasteel Baexem is een unieke locatie gelegen in de natuur in Midden Limburg. Het kasteel heeft prachtige historische kamers, een sfeervolle sprookjestuin en een natuurlijke zwemvijver. Tevens kunt u culinair genieten in het restaurant en dienen de verschillende kamers als Bed en Breakfast. De combinatie van historie en variatie van groen en flora maakt Kasteel Baexem een uniek decor voor uw evenement. De locatie is bijzonder geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, spelprogramma’s en teambuilding activiteiten.

Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Frans, Italiaans
-Lunch, diner en picknick mogelijk
Locatie-bedrijfsuitje-Roermond

Kasteel Daelenbroeck Roermond

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en zakelijk evenement.

Kasteel Daelenbroeck is een unieke en historische locatie gelegen in de prachtige natuur van Midden Limburg. Het kasteel heeft meerdere ruimtes met elke een eigen ambiance en sfeer. De sfeer en authentieke uitstraling zorgt ervoor dat elk evenement een bijzondere belevenis wordt.

Het kasteel heeft genoeg parkeergelegenheid.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal, Streek
-Lunch, diner en brunch mogelijk
locatie-themadiner-Roermond

Kasteeltje Hattem Roermond

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en voor zakelijk evenement.

Kasteeltje Hattem is het kleinste kasteel van Nederland. Gelegen in het groen van het Roermondse stadspark ligt het eeuwenoude pand. De locatie beschikt over een restaurant, meerdere vergaderruimtes en meerdere hotelsuites. Het beschikt over een eigentijdse inrichting en historische sfeer en de gezelligheid en gastvrij laten u zich gelijk thuis voelen. Het kasteeltje is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en voor zakelijke evenementen als vergaderingen cursussen en presentaties.

Er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Frans, Mediterraans
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte