Locaties in Venlo en in de omgeving van Venlo !

locatie-themafeest-Venlo

Ut Tref Venlo

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en voor zakelijk evenement.

ut Tref is een complete en stijlvolle feestzaal voor diverse evenementen in Venlo. De zaal heeft diverse mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ook kan de zaal in combinatie met het terras gebruikt worden. Het is een gastvrije en vriendelijke locatie en maakt van ieder evenement een ware beleving. Naast de feestzaal beschikt ut Tref ook over een café waar u na uw evenement nog gezellig kan borrelen.De locatie is geschikt voor us en als start voor cityadventures in Venlo.

-Capaciteit: tot 200 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering mogelijk
locatie-uitje-Venlo

Grand Café Maagdenberg Venlo

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner en themafeest.

Grand Café Maagdenberg is een locatie met vele mogelijkheden in Venlo. Het heeft meerdere ruimtes allen met een nostalgische uitstraling. Zo is er een restaurant, een brasserie een wintertuin en een grote zaal. De ruimtes kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden zodat het geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen. De sfeer van de locatie en de Limburgse gastvrijheid zorg voor een geslaagd evenement. Het is geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen en bijeenkomsten.Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: diner tot 50 personen, feest tot 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner
locatie-workshop-Venlo

Hoeve Rosa Venlo

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als workshop, spelprogramma en teambuilding activiteit.

Hoeve Rosa is een locatie dat staat voor inspirerend ontmoeten gelegen nabij Venlo. De boerderij wordt gebruikt voor melkveehouderij, voor praktijkonderwijs en heeft een stal omgebouwd tot inspirerende vergader en ontmoetingsruimte, namelijk de Weidekamer. Hoeve Rosa staat voor maatschappelijk ondernemen. De combinatie van prachtige omgeving en unieke plek zorgt ervoor dat u ontsnapt uit de dagelijkse hectiek. De locatie is geschikt voor zakelijke evenementen als klantbijeenkomsten, vergaderingen, brainstormsessies en voor uitjes of bedrijfsuitjes als teambuilding activiteiten, spelprogramma’s en workshops.Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

-Capaciteit: tot 50 personen
-Keuken: Internationaal en regio
-Ontbijt, lunch en diner
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte