Locaties Gelderland! Bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen op de leukste en beste locaties in de meest aansprekende plaatsen in Gelderland!

 

Gelderland-Culemborg-bedrijfsuitje-vergaderen-teambuilding-zakelijk-evenement

Locaties Gelderland en grote plaatsen in de provincie Gelderland

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in provincie Gelderland kunt vinden.

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Gelderse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.Om het overzichtelijk te houden vindt u in het overzicht van locaties Gelderland de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

Incidentele locaties Gelderland zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Gelderland en grote plaatsen in de provincie Gelderland zoals Apeldoorn, Arnhem, Ede, Hardewijk, Nijmegen, Tiel en Zutphen. zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard. Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen.

Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Apeldoorn

LOCATIES APELDOORN (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN APELDOORN VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Ten opzichte van andere plaatsen is Apeldoorn verrassend anders. Weinig steden bieden zoveel rust en ruimte. De uitgestrekte bosrijke omgeving geeft de stad een geheel eigen karakter. Fraaie plantsoenen en stadsparken fleuren zowel het centrum als de wijken op. De monumentale panden in met name de parkenbuurt en de wijk Berg en Bos zorgen voor extra uitstraling. Ook de omliggende dorpen Beekbergen, Hoenderloo en Loenen vallen onder Apeldoorn. Apeldoorn is een attractieve ‘stad’ met veel bezienswaardigheden waaronder de Apenheul en Paleis Het Loo.

In en rondom Apeldoorn zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Apeldoorn en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Apeldoorn. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Apeldoorn zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Apeldoorn!

Arnhem

LOCATIES ARNHEM (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN ARNHEM VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Het gezellige centrum van de hoofdstad van Gelderland ligt middenin een spectaculaire groene omgeving, met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardgebied. Absoluut niet te missen in Arnhem zijn het Nederlands Watermuseum, Museum voor Moderne Kunst Arnhem, het Kröller-Müller Museum, het Modekwartier Arnhem, de beroemde Korenmakt en het prachtige Sonsbeek.

In en rondom Arnhem zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is gek op Arnhem en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Arnhem. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Arnhem zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Arnhem!

culemborg_header

LOCATIES CULEMBORG (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN CULEMBORG VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Alles klopt in Culemborg! Bezoek deze prachtige stad aan de Lek en ontdek de ideale mix van cultuur en natuur. Culemborg is bovenal een gezellige stad met veel historie, bezienswaardigheden, leuke winkeltjes, galeries en een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten.

U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van de Culemborg haven en het centrum nu niet?

Art of Events is dé Culemborg specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Culemborg. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Culemborg zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Culemborg!

ede

LOCATIES EDE (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN EDE EN OMGEVING EDE VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Ede staat bekend als dé wildgemeente van Nederland met de prachtige natuurgebieden Planken Wambuis en de Ginkelse- en Ederheide herbergen twee schaapskudden. Mogelijkheden om te ontspannen zijn er in Ede te over. Het Museumplein is hét uitgaanscentrum van Ede Stad. Het Historisch Museum Ede biedt u alles over de plaatselijke geschiedenis en er is een uitgebreide activiteitenagenda met o.a. de Heideweek in augustus en de schaapsscheerdersfeesten en Ede Dweilstad.

In en rondom Ede zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Ede en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Ede. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Ede zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Ede!

Harderwijk

LOCATIES HARDERWIJK (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN HARDEWIJK EN OMGEVING VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Harderwijk is met jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers een geliefde bestemming. Het is hier genieten: een sfeervolle binnenstad met volop pleinen, terrassen en sterrenrestaurants, omringd door Harderwijk heeft een rijke historie, dat proeft u overal in de stad. Grote delen van de stadsmuur staan nog trots overeind, net als gebouwen van de voormalige universiteit, enkele kloosters en prachtige huizen van voorname kooplieden. Veel oude gebouwen hebben een bestemming gekregen als winkel, restaurant, galerie of wooncomplex. Ook liggen er volop botters in de haven, die herinneren aan het vissersverleden van Harderwijk. Het Wolderwijd en het Veluwemeer tussen het oude en het nieuwe land zijn een eldorado geworden voor recreatie en watersport. Nog geen tien minuten buiten de stad vindt u een andere wereld: de Veluwe. Bossen, heidevelden en zandverstuivingen vormen een tegenwicht voor de drukte van de stad. Daar vindt u o.a. het Harderwijker bos.

In en rondom Harderwijk zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt bijzonder graag in Harderwijk voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Harderwijk. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Harderwijk zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Harderwijk.

Nijmegen

LOCATIES NIJMEGEN (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN NIJMEGEN VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

In het Rijk van Nijmegen vind je prachtig natuurschoon zoals het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, in de natuurgebieden van de Ooijpolder en de Duffelt en het fascinerende heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen. Bezoek Nijmegen en verplaats je in het verleden van de oudste stad van het land. De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea. Nijmegen is daarnaast ook een winkelstad met een breed winkelaanbod. Je vindt hier knusse winkeltjes met een gemoedelijke sfeer, waar je heel persoonlijk geholpen wordt. Het meest aansprekend zijn de typisch Nijmeegse straten, met al die kleine winkeltjes.

In en rondom Nijmegen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events is gek op Nijmegen en komt er bijzonder graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Nijmegen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Nijmegen zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Nijmegen.

Tiel

LOCATIES TIEL (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN TIEL EN OMGEVING TIEL VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Tiel heeft een historische binnenstad met verrassend veel winkels. Op de Markt staat het standbeeld van Flipje, het beeldmerk van Tiel. De Waalkade en de oude stadsmuren bieden een schitterend uitzicht op de Waal, de drukst bevaren rivier van Nederland. Verder is Tiel bekend van het bloemencorso en Appelpop het grootste gratis overdekte popfestival van Nederland. Tiel is verder het vertrekpunt voor prachtige fietsroutes door de Betuwe.

In en rondom Tiel zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Tiel voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Tiel. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Tiel zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Tiel.

Zutphen

LOCATIES ZUTPHEN (LOCATIES GELDERLAND)

LOCATIES IN ZUTPHEN VOOR UITJE, BEDRIJFSUITJE, FEEST EN ZAKELIJK EVENEMENT.

Zutphen is een Hanzestad gelegen aan de rivier de IJssel. De geschiedenis bestrijkt meer dan 1700 jaar. Kort na 1700 werd de vesting Zutphen uitgebreid. Enkele delen van de vestingwerken zijn nog zichtbaar, zoals het Bourgonjebolwerk aan de IJsselkade. Tegenwoordig zijn in het centrum van Zutphen nog vele sporen te vinden van de middeleeuwse bloeitijd van de stad. De binnenstad heeft een middeleeuws karakter met diverse leuke musea waaronder het Stedelijk Museum Zutphen, een cultuurhistorisch museum dat de geschiedenis van de stad Zutphen en omgeving in beeld brengt. Leuke evenementen zijn de Meimarkt, de Zomerfeesten, de kunstmarkt, de Zutphense Dweildag, het Chocoladefestival en de nationale bokbierdag. Vanwege het grote aantal historische gebouwen met een toren wordt Zutphen ook regelmatig aangeduid als Torenstad.

In en rondom Zutphen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Zutphen voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Zutphen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Zutphen zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Zutphen!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte