Bedrijfsuitje Apeldoorn. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties in Apeldoorn en omgeving Apeldoorn. Welkom!

Gelderland-kootwijk-apeldoorn-teambuilding-bedrijsuitje-uitje

Radio Kootwijk vlakbij Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn, zakelijk evenement en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij Radio Kootwijk!

De Garage is een bijzondere locatie gelegen naast het zendgebouw van Radio Kootwijk. Midden in een natuur en bosrijk gebied ligt het industriële pand met stijlvolle uitstraling en moderne inrichting. De locatie telt meerdere zalen die zich lenen voor diverse activiteiten. De architectuur, historische betekenis en de ligging van de locatie maakt het een perfect decor voor uw evenement. Het is geschikt voor zakelijke evenementen als vergaderingen, congressen, presentaties en recepties, maar ook voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal, BBQ
-Lunches, buffetten en diner mogelijk
Gelderland-kootwijk-apeldoorn-teambuilding-bedrijsuitje-uitje

Finnegan´s Irish Pub & Restaurant Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij Finnegans!

Finnegan’s Irish Pub & Restaurant in Apeldoorn is een bijzondere Ierse Pub met restaurant en achterbar waar u zich door de warme en gezellige sfeer gelijk thuis voelt. De Ierse whisky’s, de vers bereidde Ierse gerechten en het authentieke interieur zorgen voor een klein stukje Ierland in Apeldoorn. Door de grote achterbar met plaats voor 250 personen is er veel mogelijk bij Finnegan’s. Zo is de locatie geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook (zakelijke) evenementen als workshops en als start voor city adventures in Apeldoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de parkeergarages in de buurt. Ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

-Capaciteit: tot 250 personen
-Keuken: Iers en Internationaal
-Lunches, diners en catering op maat mogelijk
Locatie-Gelderland-Finnegan's-Irish-Pub-en-Restaurant-in-Apeldoorn

Restaurant ‘t Koetshuis Vaassen vlakbij Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn, zakelijk evenement en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij ‘t Koetshuis Vaassen!

Restaurant ’t Koetshuis is een historische locatie gelegen bij Kasteel de Cannenburch in Vaassen nabij Apeldoorn. De locatie beschikt over drie verschillende zalen en twee terrassen voor kleine en grote gezelschappen. ’t Koetshuis leent zich voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen en  presentaties. Er is parkeergelegenheid aanwezig en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 100 personen
-Keuken: Nederlands en Frans
-Lunches en diner mogelijk
Locatie-Gelderland-Finnegan's-Irish-Pub-en-Restaurant-in-Apeldoorn

De Brugwachter Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn, zakelijk evenement en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij de Brugwachter!

De Brugwachter in Apeldoorn is een stijlvol ingericht restaurant. Het bestaat uit twee gedeeltes namelijk het moderne restaurantgedeelte en het oude Brugwachterhuisje.De ruimtes zijn beschikbaar voor kleine en grote gezelschappen en het is mogelijk om uw evenement in een besloten ruimte te houden. De specialiteit van de Brugwachter is zeker de houtskoolgrill waar zowel vlees als vis op wordt bereid.De locatie is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar ook voor (zakelijke) evenementen zoals workshops en als start voor city adventures in Apeldoorn. Het is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: diner tot 80 personen, feest tot 120 personen
-Keuken: Nederlands en Frans
-Lunches en diner mogelijk
Locatie in Gelderland, Apeldoorn, Restaurant De Wilde Pieters

De Wilde Pieters Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn, zakelijk evenement en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij De Wilde Pieters!

De Wilde Pieters is een karakteristieke locatie gelegen in het centrum van Apeldoorn. U kunt sfeervol en ongedwongen genieten van mooie gerechten en lekkere wijnen uit de hele wereld.
De locatie telt een restaurant, grand café en drie zalen. Door een combinatie hiervan is er veel mogelijk bij de Wilde Pieters voor kleine en grote groepen. Zo is het geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners en themafeesten, maar ook voor (zakelijke) evenementen als workshops, teambuilding activiteiten en als start voor city adventures in Apeldoorn. U kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein, maar ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

-Capaciteit: tot 180 personen
-Keuken: nationaal en internationaal
-Lunches en diner
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte