Bedrijfsuitje Arnhem. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Arnhem en de omgeving van Arnhem. Welkom!

Gelderland-Arnhem-teambuilding-bedrijsuitje-themadiner-themafeest-workshop

Bar Florian Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij Bar Florian!

Bar Florian is de meest spraakmakende horecazaak van Arnhem. Sinds de opening van de bar heeft Florian onder andere de prijs Best Bar Design Award en de Willem Diehl prijs gewonnen. Bar Florian staat onder andere voor kwaliteit en service met een glimlach. De bovenzaal leent zich uitstekend voor een gezellig diner of een besloten feestje. Hierdoor is de locatie vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten in Arnhem. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Italiaans
-Lunches, diner en catering mogelijk

gelderland-arnhem-bedrijfsuitje-teambuilding-workshop

Regardz WTC Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Regardz!

Regardz WTC Arnhem is een goed uitgeruste locatie in Arnhem. Deze locatie heeft meerdere zalen die van alle gemakken zijn voorzien. De zalen zijn voor kleine en grote groepen en de meeste zalen hebben een schitterend uitzicht over Arnhem en omgeving. Bovendien zijn de zalen voorzien van een moderne uitstraling en veel daglicht. Daarnaast zijn er nog twee congreszalen en meerdere break out ruimtes aanwezig. Door deze veelzijdigheid is het WTC geschikt voor zakelijke evenementen als congressen, vergaderingen, presentaties en trainingen, maar ook voor uitjes of bedrijfsuitjes als themafeesten, themadiners en workshops. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabij gelegen parkeergarage, maar ook met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar.

-Capaciteit: diner op aanvraag feest tot 200 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunches, diners en buffet mogelijk
gelderland-arnhem-uitje-bedrijfsuitje-themdiner-teambuilding-themafeest

Ristorante Zilli Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij Zilli!

Ristorante Zilli in Arnhem is een stukje Italië in Nederland. Zilli is in 2012 onder andere geselecteerde door Italia Magazine tot de 10 beste Italiaanse restaurants in Nederland. Het restaurant beschikt over meerder vertrekken die geschikt zijn voor diverse evenementen. In deze ruimtes komt u helemaal tot rust, deinrichting is kleurrijk en warm en laat u genieten van de Italiaanse keuken. Het uitzicht op het historische Jansplein zorgt voor extra sfeer. Deze locatie is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen en als start voor diverse city adventures in Arnhem. Restaurant Zilli is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarages.

-Capaciteit: tot 150 personen
-Keuken: Italiaans
-Lunch en diner mogelijk
Gelderland-Arnhem-bedrijfsuitje-teambuilding-themafeest-themadiner

Villa2B Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Villa2B!

bijVilla2B is een inspirerende plek aan de rand van Arnhem. Deze bijzondere locatie ligt in een bosrijke omgeving en heeft de beschikking over onder andere meerdere ruimtes en terrassen waar gebruik van gemaakt kan worden door grote en kleine groepen. Zo is het al geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten, spelprogramma’s, maar ook voor diverse zakelijke evenementen. De villa is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken en er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffet mogelijk
gelderland-arnhem-bedrijfsuitje-themadiner-teambuidling-themafeest-workshop

Watergoed Valsburg regio Arnhem en Nijmegen

Bedrijfsuitje Arnhem en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Watergoed!

Watergoed, gelegen in de regio Arnhem en Nijmegen, ligt aan het strandpark Slijk-Ewijk midden in de prachtige natuur en de sfeer van de Betuwe.De grote van de locatie, de sfeervolle accommodaties en de buitenterreinen zorgen ervoor dat alle denkbare activiteiten mogelijk zijn. Een evenement is nog nooit zo bijzonder geweest als op deze avontuurlijke locatie. Deze evenementenlocatie is door haar diversiteit aan mogelijkheden uitermate geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en het beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten.

-Capaciteit: tot 100 personen
-Keuken: BBQ en internationaal
-Lunches, diners en buffet mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte