Bedrijfsuitje Culemborg. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Culemborg en de omgeving van Culemborg. Welkom!

Gelderland-Culemborg-bedrijfsuitje-themafeest-teambuilding

Club Rodenburg Beesd vlakbij Culemborg

Bedrijfsuitje Arnhem en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij Club Roodenburg!

Club Rodenburg heeft alles in huis om uw evenement te doen slagen! U kunt gebruik maken van verschillende zalen zoals de lounge ruimte waar u heerlijk kunt relaxen. Er is veel mogelijk als het gaat om de aankleding, muziek, entertainment en eten en drinken. Bij Club Rodenburg wordt uw evenement een belevenisvolle dag! De locatie is makkelijk te bereiken en er is genoeg parkeerplek voor uw gasten. De locatie biedt ruimte voor 2000 gasten, dus u kunt met een zeer grote groep terecht! Voor feesten, zakelijke evenementen, workshops en recepties kun u dus terecht bij Club Rodenburg

-Capaciteit: tot 2000 personen
-Keuken: divers
-Lunch en buffetten mogelijk
Gelderland-Culemborg-locatie-bedrijfsuitje-teambuilding-themdiner-themafeest

Kasteel Ophemert Neerijnen omgeving Culemborg

Bedrijfsuitje Culemborg en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat bij Kateel Ophemert!

Als u op zoek bent naar een speciale locatie dan heeft u deze nu gevonden! Kasteel Ophemert is gelegen in de buurt van Culemborg in een prachtige natuurlijke omgeving, namelijk in het rivierenlandschap. Er zijn verschillende zalen waar u van gebruikt kunt maken. De kamers en zalen zijn klassiek ingericht en hebben elk een eigen charme. Er zijn veel mogelijkheden, zoals ook het buiten plaats laten vinden van het evenement. Er is namelijk een prachtig terras met tuin beschikbaar. U kunt u en uw gezelschap laten inspireren door de mooie locatie en de sfeervolle ruimtes. U kunt hier terecht voor veel verschillende evenementen, zoals diners, feesten, recepties, vergaderingen en andere zakelijke evenementen!

-Capaciteit: 150 personen
-Keuken: divers
-Lunch en diner
Gelderland-Culemborg-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner-teambuilding

Partycentrum de Lantaarn Culemborg

Bedrijfsuitje Culemborg en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij de Lantaarn!

Partycentrum de Lantaarn kan buigen over meer dan 25 jaar ervaring in het realiseren van unieke evenementen. Deze veelzijdige locatie is gevestigd in het historische centrum van Culemborg wat het een speciaal karakter geeft.De Lantaarn is een partycentrum met ontzettend veel mogelijkheden en is vooral geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitjes en bedrijfsuitjes  zoals workshops en teambuilding activiteiten en verder ook als start voor één van de city adventures in Culemborg. UniePlaza is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt parkeren op nabij gelegen parkeerfaciliteiten.

-Capaciteit: tot 350 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunches, diners en catering mogelijk
Gelderland-Culemborg-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner-teambuilding

Theater de Fransche School Culemborg

Bedrijfsuitje Culemborg en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat bij de Fransche School!

Bij Theater De Fransche School begeeft u zich in een sfeervol theater waar u en uw gezelschap in een gezellige ruimte kunnen samen komen. Door middel van de schuifbare tribune is er een theater opstelling mogelijk, maar kunt u de ruimte ook gebruiken als een feestlocatie. Naast de theater zaal is er ook de mogelijk om het theatercafé af te huren voor kleine groepen. En ook hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje! Het gebouw heeft een verassende indeling en sfeervolle ruimtes zodat u voor verschillende evenementen terecht kunt bij het theater. Of het nu gaat om zakelijke evenementen, workshops of feesten, Theater De Fransche School is hier voor geschikt!

-Capaciteit: tot 225 personen
-Keuken: Cateraar
-Lunch en diner mogelijk
Gelderland-Culemborg-bedrijfsuitje-vergaderen-teambuilding-zakelijk-evenement

Unieplaza Culemborg

Bedrijfsuitje Culemborg en ander uitje zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere zakelijke evenementen en activiteiten op maat

Culemborg is een kleine gemeente gelegen tussen Utrecht en Den Bosch. Hier vind je Unieplaza, een modern, stijlvol ingericht vergader/ congrescentrum. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal bij deze locatie. Het pand is volledig groen opgebouwd en omgeven door veel water en natuur. U bent van harte welkom voor een bedrijfsuitje, zakelijk evenement, workshop en teambuilding activiteit!

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: internationaal
-Lunches, diners en catering op aanvraag mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte