Bedrijfsuitje Ede. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties in Ede en omgeving Ede. Welkom!

Ede-bedrijfsuitje-teambuilding-zakelijk-evenement

Congrescentrum de Werelt Lunteren (vlakbij Ede)

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en voor zakelijk evenement.

Congrescentrum de Werelt is één van de mooist gelegen congresaccommodaties van Nederland. Gelegen in de prachtige natuur in Lunteren nabij Ede komt u terecht in een relaxte sfeer. Deze grote en veelzijdige locatie biedt meerdere multifunctionele vergaderzalen aan die geheel naar eigen wens ingericht kunnen worden. Door de grootte en veelzijdigheid van de locatie is het geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. De Werelt is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten, spelprogramma’s en voor diverse zakelijke evenementen. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid aanwezig en de locatie is ook met het openbaar vervoer bereikbaar, maar houd u rekening met een langere looptijd.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden, tot 600 personen
-Keuken: Internationaal, Biologisch
-Lunch, diner en hapjes mogelijk
Gelderland-Ede-bedrijfsuitje-teambuilding-themadiner-themafeest-workshop

De Bosrand (omgeving Ede)

Geschikt voor veel activiteiten zoals themadiners, workshops, teambuilding activiteiten, feesten en zakelijke evenementen zoals seminars, vergaderingen, trainingen en conferenties.

De Bosrand is een zeer multifunctionele locatie waar heel veel mogelijk is! U kunt hier in alle rust, van welk evenement dan ook, genieten. De Bosrand is namelijk gelegen aan de rand van het Edese bos, dus het bevindt zich in een natuurrijke omgeving. U kunt ten alle tijden genieten van de buitenlucht door de Wintertuin. Daarnaast zijn er maarliefst negen zalen waar u terecht kunt! En als u na uw evenement wilt overnachten is dit ook mogelijk! Al uw evenementen kunnen op maat worden verzorgd! Er zijn dus genoeg mogelijkheden, want of het nu gaat om feesten, themadiners, teambuildings activiteiten, workshops of zakelijke evenementen zoals vergaderingen, seminars, trainingen en conferenties, het is allemaal mogelijk in De Bosrand!

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Divers
-Lunch en diner mogelijk
Ede-bedrijfsuitje-teambuilding-zakelijk-evenement-workshop-themafeest

Gasterij de Scheleberg Lunteren (vlakbij Ede)

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit en spelprogramma.

Gasterij De Scheleberg is gelegen in een monumentaal pand in een prachtige natuurrijke omgeving in Lunteren nabij Ede. Door het bosrijke gebied en de uitgestrekte heideheuvels ervaart u een gastvrije en gezellige sfeer. De locatie bied vele mogelijkheden en faciliteiten als een restaurant, sfeervol terras, conferentiecentrum, gezellige bar, diverse buitenfaciliteiten en een prachtige omgeving. Mede door deze veelzijdigheid is het geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes en bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops conferenties en vergaderingen, maar vooral ook voor teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Diner mogelijk
Gelderland-Bennekom-Teambuilding-themadiner-themafeest-workshop

Kasteel Hoekelum Bennekom (vlakbij Ede)

Geschikt voor feesten, workshops, themadiners en zakelijke evenementen zoals vergaderingen, conferenties, trainingen en presentaties.

Kasteel Hoekelum is gelegen in de mooie natuur, namelijk in het hart van de Veluwe. Het is een prachtige locatie waar u met heel veel evenementen terecht kunt. Zowel zakelijk als privé kunt u hier heerlijk vertoeven. Door de persoonlijke en huiselijke sfeer en de mooie omgeving wordt uw gezelschap geïnspireerd en zal het evenement zeker succesvol zijn. De inrichting van het kasteel is authentiek door middel van oude schilderijen en kunstwerken. Het koetshuis daarentegen is heel modern en als u graag buiten zit is dit ook mogelijk. Kasteel Hoekelum is namelijk voorzien van een mooi buitenterras, dus voor ieder wat wils! De zalen hebben verschillende formaten, dus voor zowel kleine als grote groepen is er een geschikte ruimte. En als u wilt overnachten dan is dat ook mogelijk! Kasteel Hoekelum beschikt daarnaast ook over een uitstekende keuken waar diverse gerechten kunnen worden bereid. Voor al uw wensen en heel veel evenementen zoals feesten, vergaderingen en workshops kunt u terecht bij Kasteel Hoekelum!

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Divers

-Lunch, diner, buffet en catering mogelijk
Gelderland-Barneveld-themdiner-themafeest-bedrijfsuitje-teambuilding-workshop

Het Schaffelaartheater Barneveld (vlakbij Ede)

Geschikt voor evenementen, zoals presentaties, seminars, congressen, themadiners en (bedrijfs)feesten.

Het Schaffelaartheater ligt in het middel van Nederland en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar. Het theater heeft een kleine- en een grote zaal, subzalen en een foyer, zodat zowel kleine als grote groepen terecht kunnen. De zalen zijn voorzien van de benodigde apparatuur en de kleine zaal is tevens voorzien van een uitschuifbare tribune zodat de zaal nog functioneler wordt! Verschillende mensen hebben verschillende wensen en daarom biedt het Schaffelaartheater veel op maat aan. De mogelijkheden op culinaire gebied zijn enorm, zo kunt u genieten van bijvoorbeeld live cooking, biologische menu’s, diners en buffetten! Het maakt niet uit of het gaat om de grootte van de zaal of het soort diner wat u wenst, er is genoeg keuze! U kunt bij het Schaffelaartheater terecht voor heel veel evenementen zoals (bedrijfs)feesten, themadiners, seminars, presentaties en conferenties.

-Capaciteit: tot 80 personen
-Keuken: Regionaal
-Lunches, diners en catering op maat mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte