Bedrijfsuitje Harderwijk. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Harderwijk en de omgeving van Harderwijk. Welkom!

locatie-bedrijfsuitje-Harderwijk

Bouw en Infra Park Harderwijk

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit en spelprogramma.

Bouw en Infra Park is een landelijk conferentiecentrum in Harderwijk. Het is gelegen naast de bossen van de Veluwe en het is een uniek park in Nederland met vele mogelijkheden, moderne faciliteiten en nuchtere uitstraling. Naast de verschillende panden en vergaderzalen zijn er ook uitgestrekte buitenterreinen aanwezig. Hierdoor is het mogelijk om buiten en binnen activiteiten te combineren. Het Park is geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes en bedrijfsuitjes als beurzen, vergaderingen, conferenties, themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Er is parkeergelegenheid aanwezig op het terrein. Ook met openbaar vervoer bereikbaar, maar houd u rekening met een langere loop afstand.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Catering op aanvraag
Harderwijk-locatie-spelactiviteit-teambuilding

Congresaccommodatie Denneheul Ermelo vlakbij Harderwijk

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en voor zakelijk evenement.

Congresaccommodatie Dennenheul is gelegen aan de rand van landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo nabij Harderwijk. Het ligt in het natuurgebied Groenebeek met prachtige bossen en heide. De accommodatie beschikt over vele mogelijkheden en faciliteiten als meerdere zalen, een ruime lounge en bar, een restaurant en een prachtige omgeving. Door de combinatie van vele faciliteiten en mooie omgeving is de locatie geschikt voor zakelijke evenement, uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, vergaderingen en conferenties, maar vooral ook teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner, buffet en hapjes mogelijk
Gelderland-Putten-teambuilding-workshop-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner

Landgoed Schovenhorst Putten regio Harderwijk

Landgoed Schovenhorst in Putten in regio Harderwijk zit vol met verrassingen. Ontdek de geheimen van Schovenhorst, maak een wandeling over het Noordwest Veluwse, of laat je verrassen door de historische bomentuinen en moderne architectuur.Landgoed Schovenhorst beschikt over drie locaties die allen hun eigen sfeer uitademen. De locaties stralen een natuurlijk, stijlvol en uniek gevoel uit waardoor uw evenement een bijzondere gelegenheid wordt. Het landgoed is vooral geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor workshops, spelprogramma’s, trainingen en cursussen. Schovenvorst heeft een eigenparkeerterrein en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer nabij Harderwijk

-Capaciteit: 150 personen, meerdere mogelijkheden
-Keuken: Aanvraag
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte