Bedrijfsuitje Nijmegen. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Nijmegen en de omgeving van Nijmegen. Welkom

Gelderland-Nijmegen-bedrijfsuitje-teambuilding-thema-diner

Restaurant de 4 Heeren in Nijmegen

Perfecte locatie voor teambuilding, zakelijke evenementen, themadiner, themafeest of een andere bedrijfsuitje.

Restaurant De 4 Heeren in Nijmegen is niet zomaar een restaurant. Op deze gezellige locatie kunt u heerlijk dineren of borrelen met persoonlijke service en ‘s zomers genieten van het comfortabele en gezellige terras. Het is ook mogelijk om uw privé evenement te organiseren door een aparte ruimte te huren met een eigen ingang. Dit maakt uw evenement uniek. Restaurant De 4 Heeren is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen en als start voor één van de city adventures in Nijmegen. Restaurant De 4 Heeren ligt op 10 minuten loop afstand van het centraal station en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: diner maximaal 52 personen, feesten maximaal 200 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Gelderland-Nijmegen-teambuilding-workshop-themafeest-themadiner

Het Fort Pannerden Doornburg in Nijmegen

Een leuke locatie voor sportieve bedrijfsuitjes of activiteiten goed voor de teambuilding.

Het Fort Pannerden is gebouwd van 1869 tot 1871 met als belangrijke functie de splitsing van het Pannerdensch Kanaal (de Rijn) en de Waal te bewaken. Het is een prachtig fort; dat onderdeel is van de Gelderse Poort en ligt in het natuurgebied “De Klompenwaard”. Het machtige en strategische fort heeft een rijke historie en is een unieke locatie voor veel verschillende gelegenheden als (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals teambuildings activiteiten en spelprogramma’s in de buurt van Nijmegen.

Op het fort mag niet geparkeerd worden, daarom is er een parkeerterrein in de buurt aangegeven.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: op aanvraag
Gelderland-Nijmegen-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-workshop

Grand Café Vivaldi Nijmegen

Hippe locatie in Nijmegen. Geschikt voor een bedrijfsuitje, themafeest, themadiner of een workshop.

Vivaldi is het oudste Grand Café van Nijmegen. Gevestigd in een schitterend negentiende-eeuws pand kunt u ’s zomers genieten

Vivaldi is het oudste Grand Café van Nijmegen. Gevestigd in een schitterend negentiende-eeuws pand kunt u ’s zomers genieten op het mooie terras en in de winter treft u binnen een warme ambiance. Boven het café is er een prachtige en sfeervolle panoramazaal met balkon en fascinerend uitzicht over de Waal. Grand Café Vivaldi is voor veel verschillende gelegenheden geschikt als uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, teambuilding activiteiten en als start voor één van de city adventures in Nijmegen, maar verder ook voor diverse zakelijke evenementen als recepties en vergaderingen.

-Capaciteit: meerdere mogelijkheden, feesten tot maximaal 300
-Keuken: Italiaans, Tapas, mediterraans
-Lunch, buffet en diner mogelijk
Gelderland-Nijmegen-bedrijfsuitje-teambuilding-themadiner-themafeest

Restaurant de Gelagkamer Nijmegen

Restaurant de Gelagkamer is bijvoorbeeld geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners of als start voor een van de city adventures in Nijmegen.

Het restaurant is gelegen aan de Waalboulevard te Nijmegen. Na binnenkomst treft u een Middeleeuws interieur aan wat een gezellige, warme en romantische ambiance creëert. Eenmaal plaatsgenomen aan een van de vele zware eikenhouten tafels, die zo zijn geplaatst dat u kunt uitkijken op de Waal en tevens het “Besiendershuis” in Nijmegen, kunt u genieten van een geweldig en met zorg bereid diner.

Het centraal Station ligt op 10 minuten loop afstand en parkeren kun je in de nabij gelegen parkeergarages.

-Capaciteit: groepen tot 120 personen
-Keuken: Bourgondisch, Internationaal
-Lunch, buffet en diner mogelijk
Gelderland-Nijmegen-Themadiner-themafeest-workshop-teambuilding-bedrijfsuitje

Restaurant Vladin Nijmegen

Restaurant Valdin is een prima locatie voor themafeest, themadiner, workshops, spelactiviteiten voor uw uitje of bedrijfsuitje!

Restaurant Valdin in Nijmegen is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. Deze centraal gelegen locatie beschikt over 3 mooie en sfeervolle zalen, die geschikt zijn voor verschillende kleine of grote evenementen. ’s Zomers kunt u heerlijk buiten lunchen, dineren of borrelen op het buitenterras of dakterras. Restaurant Valdin is bijvoorbeeld geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten in Nijmegen.

Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is  voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

-Capaciteit: meerdere mogelijkheden voor maximaal 200 personen
-Keuken: Frans
-Lunch, buffet en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte