Bedrijfsuitje Tiel. Uitje, feest of zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Tiel en de omgeving van Tiel. Welkom

Tiel-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner-teambuilding-zakelijk-evenement

Kasteel Wijenburg Echteld, Tiel

Een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement, themadiner of themafeest.

Kasteel Wijenburg in Echteld is een centraal gelegen historische locatie voor evenementen. Dit kunnen zakelijke evenementen zijn of een themafeest. Door de verschillende zalen kan deze locatie aan ieders wensen voldoen! Als u deze locatie boekt bekend dat het kasteel volledig tot uw beschikking zal zijn.De locatie heeft genoeg parkplaatsen en er mogelijkheid om te overnachten. Zo hoeft u zich dus nergens druk over te maken en kunt u volop genieten van uw bedrijfsuitje of themafeest.

-Capaciteit: 25 tot 400 personen
-Keuken: Internationaal
-Catering of diner mogelijk
Tiel-themafeest-themadiner-bedrijfsuitje

Restaurant Buitensporig! Tiel

Deze historische locatie is geschikt voor bedrijfsuitje, themadiner, themafeest of een ander evenement

.Restaurant Buitensporig is een restaurant die gerund wordt door mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap, een psychiatrische hulp of een beperking anderszins. Met behulp van vakmanschap wordt u in een ongedwongen sfeer ontvangen.Naast dat dit restaurant gehuisvest is in het karakteristieke stationsgebouw heeft dit restaurant ook nog prachtige zalen en een groot terras.Het restaurant heeft ruime parkeermogelijkheden, taxistandplaatsen en een busstation.

-Capaciteit: tot 70 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunches en diner mogelijk
locatie-themadiner-Tiel

Restaurant de Betuwe Tiel

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, start voor cityadventure in Tiel.

Restaurant de Betuwe is een bruisende ontmoetingsplek gelegen in Tiel. Door de gastvrijheid en de plezierige sfeer keren mensen graag terug naar het restaurant. De mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen zijn ongekend. Zo zijn er meerdere zalen aanwezig en kunnen activiteiten met elkaar gecombineerd worden. Uw evenement wordt op voorhand al een groot succes. Zo is de Betuwe geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiner, themafeesten, workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, seminars, besprekingen en als start voor cityadventure in Tiel.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Catering op maat
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte