Zutphen bedrijfsuitje, uitje, feest, workshop of zakelijk evenement op de beste locaties in Zutphen en omgeving Zutphen! U bent welkom!

Gelderland-Nijmegen-vergaderzaal-zakelijkevenement-bedrijfsuitje-teambuilding

Fort Bronsbergen IJssel en Zutphen

Fort Bronsbergen ligt op het kruispunt van de Achterhoek, Veluwezoom, IJssel en Zutphen.

 

Het fort is een unieke, historische en gastvrije locatie. het beschikt onder andere over een stijlvol restaurant, een sfeervol Cubaanse eetcafé: Hemingway’s, een terras met uitzicht op het water en praktische vergaderzalen die geschikt zijn voor kleine en grote gezelschappen. Op het fort wordt uw evenement een unieke beleving. Fort Bronsbergen is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s, maar verder ook voor (zakelijke) evenementen als workshops.Er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: meerdere zalen en mogelijkheden voor maximaal 250 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en buffet mogelijk
locatie-spelprogramma-Zutphen

Landgoed het Haveke Eefde nabij Zutphen

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als spelprogramma, teambuilding activiteit, themadiner, themafeest, workshop en zakelijk evenement nabij Zutphen.

Landgoed het Haveke is een oud herenhuis gelegen in Eefde nabij Zutphen. Het landgoed is omgeven door een groot landschapspark met bos en prachtige gazons. De historische ambiance en de schitterende omgeving zorgen ervoor dat ieder evenement een succes wordt. Voor gezelschappen tot 50 personen kunnen het koetshuis en de oude paardenstal gebruikt worden. Voor grotere gezelschappen wordt er gebruik gemaakt van de omgeving. De combinatie van historische ambiance en schitterende omgeving maakt het landgoed bijzonder geschikt voor uitje en bedrijfsuitjes als spelprogramma’s, teambuilding activiteiten, themadiners, themafeesten, workshops, maar ook zakelijke evenementen als vergaderingen, seminars en cursussen.

Er is parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Catering op maat
locatie-themadiner-Zutphen

Fort Bronsbergen IJssel en Zutphen

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en voor zakelijk evenement.

Restaurant bar de Wijnhuistoren ligt op één van de mooiste plekjes van Zutphen. Gelegen aan het marktplein en het historische centrum van de stad. Het is een historische locatie met een rijke geschiedenis wat terug te vinden is in de sfeer en het karakter van de locatie. Met twee ruimtes en een gezellige bar is het geschikt voor kleine en voor grote gezelschappen.

Het is een toplocatie voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners en themafeesten en voor zakelijke evenementen als vergaderingen en presentaties.

-Capaciteit: tot 130 personen
-Keuken: Italiaans, mediterraans en Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte