Locaties Noord-Brabant! Bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen op de beste locaties in de meest aansprekende plaatsen in Noord-Brabant!

Header-bergen-op-zoom

LOCATIES BERGEN OP ZOOM

Bedrijfsuitje Bergen op Zoom of zakelijk evenement Bergen op Zoom op de leukste en beste locaties in Bergen op Zoom en omgeving

Bergen op Zoom is een oude markiezenstad gelegen in het midden van de Brabantse Wal. De vele monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden. Deze historische ambiance komt terug door heel de stad. Tegenwoordig staat het vooral bekent om culinair genieten, cultuur proeven en sfeershoppen met een historisch tintje. De vele culturele evenementen en het brede winkel en horeca aanbod maken Bergen op Zoom zeker de moeite waard. Ook kunt u genieten van een historische stadswandeling, een bezoek aan de leuke terrasjes in het centrum of van een wandel of fietstocht door de natuurrijke omgeving van Bergen op Zoom. In en rondom Bergen op Zoom zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is dé Bergen op Zoom specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Bergen op Zoom.Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig.Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap!De groepsuitjes in Bergen op Zoom zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Bergen op Zoom!

LOCATIES BREDA

Bedrijfsuitje Breda of zakelijk evenement Breda op de leukste en beste locaties in Breda en omgeving

Breda is de beste uitgaansstad en één van de meest gastvrije steden van Nederland. Het is een gezellige bruisende stad met een sprankelend en sfeervol stadshart. Het is erg leuk om trendy te winkelen, prachtige monumenten te bewonderen en de Brabantse gastvrijheid in de cafés, restaurants en terrassen te proeven. Naast deze gezelligheid is het ook mogelijk om te genieten van de natuur met een fiets of wandeltocht of heerlijk over het water met een rondvaart, kano of motorbootje. In en rondom Breda zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events is dé Breda specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Breda.Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap!
De groepsuitjes in Breda zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Breda!

DEN-BOSCH-UITJE-TEAMBUILDING-THEMAFEEST

LOCATIES DEN BOSCH

Bedrijfsuitje Den Bosch of zakelijk evenement Den Bosch op de leukste en beste locaties in Den Bosch en omgeving

Den Bosch is de meest gastvrije stad van Nederland. De stad draait om gezelligheid en gastvrijheid. Naast gastvrij en gezellig is Den Bosch een leuke culturele en culinaire stad. Van bruisende cultuur als musea, theaters, evenementen, natuur en architectuur tot Bourgondisch genieten in de verschillende eetcafés, restaurants en terrasjes. Verder is het een echte winkelstad en staat het bekend om de kleine straatjes die het winkelen van extra charme voorzien. In en rondom Den Bosch zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is dé Den Bosch specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Den Bosch.Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig.Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap!De groepsuitjes in Den Bosch zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Den Bosch!

 locatie-Eindhoven

Locaties Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven of zakelijk evenement Eindhoven op de leukste en beste locaties in Eindhoven en omgeving

Eindhoven, ook wel Lichtstad van Nederland genoemd, is op gebied van design, kennis en high tech een toonaangevende stad in Nederland en Europa. Niet voor niets zijn de Technische Universiteit, Fontys Hogescholen en de Design Academy hier gevestigd wat studenten uit heel de wereld trekt. Ook is Eindhoven een innovatieve stad en heeft het dankzij de herinrichting van het ’18 septemberplein’ in combinatie met de winkelstraten en het Piazza centrum en de herinvulling van industrieel erfgoed de beste binnenstad van Nederland. Enkele highlights van de stad zijn het Philips museum, Strijp-S, het Villapark, de Blob en de Sint Catharinakerk. In en rondom Eindhoven zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is dé Eindhoven specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Eindhoven.Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig.Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Eindhoven zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Eindhoven

Locatie-Tilburg

Locaties Tilburg

Bedrijfsuitje Tilburg of zakelijk evenement Tilburg op de leukste en beste locaties in Tilburg en omgeving

Tilburg is een echte evenementenstad. Evenementen als de Tilburgse kermis, Festival Mundial, Gipsyfestival en de Tilburg Ten Miles zijn slechts enkele van de vele bekende en goedbezochte evenementen in Tilburg. Naast evenementen zijn cultuur en natuur belangrijk voor Tilburg. De vele bezienswaardigheden en groen in de stad in combinatie met de negen natuurgebieden rondom de stad maakt Tilburg prachtig om te bezichtigen. Op cultureel gebied kunt u genieten van spraakmakende podia, kunst op straat en de diverse musea.In en rondom Tilburg zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is dé Tilburg specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Tilburg.Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig.Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Tilburg zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Tilburg!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte