Bedrijfsuitje Bergen op Zoom en zakelijk evenement op de meest geschikte locaties in Bergen op Zoom!

Noord-Brabant-Bergen-op-zoom

Partycentrum ‘t Appeltje Bergen op Zoom

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Bergen op Zoom zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat

 

Partycentrum ‘t Appeltje ligt in de schitterende bossen van Bergen op Zoom naast landgoed Lievensberg.  De locatie bestaat uit onder andere over een serre, een feestzaal, een speeltuin voor de kinderen, een terras, maar vooral veel hectaren grond. Hierdoor is ’t Appeltje een veelzijdige locatie voor vele evenementen, uitje of bedrijfsuitje in Bergen op Zoom.’T Appeltje beschikt over een eigen parkeerterrein. Reizen met het openbaar vervoer is ook mogelijk maar hou rekening met een langere reistijd.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: BBQ, Internationaal
-Lunch, diner en buffet mogelijk
Noord-Brabant-Roosendaal-uitje-teambuilding-zakelijkevenement

St. Jan Roosendaal vlakbij Bergen op Zoom

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Bergen op Zoom zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

St. Jan is een voormalige kerk waarvan de mooie architectuur zorgt voor een bijzonder aanzicht. Veel van het interieur, zoals de zuilen, gewelven een prachtige ornamenten, is nog in tact. De mooie architectuur en belichting zorgen ervoor dat St. Jan een bijzondere locatie is waar u en uw gezelschap van een onvergetelijk evenement kunnen genieten. U kunt bij deze locatie terecht met zowel kleine als grote gezelschappen. Er hangt een intieme sfeer en persoonlijke aandacht is er volop aanwezig.Naast een zakelijk evenement kan er onder andere ook een particulier feest worden gegeven met familie en vrienden. Het maakt niet uit voor welk evenement u naar de St. Jan komt u zult gelijk versteld staan van de sfeer en de uitstraling van het gebouw. Door middel van de benodigde apparatuur en belichting wordt uw evenement compleet. En een culinaire aanvulling maakt het helemaal af! U kunt bij St. Jan terecht voor onder andere themadiners, congressen, recepties en feesten.

-Capaciteit: Tot 800 personen
-Keuken: Culinair
-Lunch, diner en buffetten mogelijk
Noord-Brabant-Bergen-op-zoom-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuilding-workshop

De Maagd Bergen op Zoom

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Bergen op Zoom zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Theater De Maagd is een monumentale locatie waar overal authentieke elementen zijn gemengd met moderne gemakken. Er zijn diverse zalen waar uw evenement plaats kan vinden, zoals in de grote toneelzaal, de kleine Kapitelenzaal, de Arenafoyer en daarnaast ook in kleinere ruimtes. Voor verschillende groepen is er dus plek! Elke ruimte heeft zijn eigen charme. De grote toneelzaal heeft glas-in-loodramen, de kleine Kapitelenzaal heeft zichtbare kapitelen van de Zuilen en de Arenafoyer heeft de vorm van een amfitheater. Iedere zaal heeft eigen karaktereigenschappen zodat er voor elk evenement een geschikte ruimte is. De ruimtes zijn elk met elkaar verbonden wat zorgt voor een leuke sfeer!Er is plek voor 650 personen, dus u kunt gerust met een grote groep terecht.U kunt terecht voor allerlei zakelijke evenementen zoals congressen, presentaties, themadiners en themafeesten.

-Capaciteit: Tot 650 personen
-Keuken: Divers
-Lunch, diner en buffetten mogelijk
locatie-themadiner-Bergen-op-Zoom

Historisch Centrum Bergen op Zoom

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en zakelijk evenement.

Het Markiezenhof is een historisch centrum dat zich leent voor diverse doeleinden in Bergen op Zoom. Zo zijn er onder andere diverse musea, verschillende tentoonstellingen, de beeldbank, de bibliotheek en meerdere ruimtes voor zakelijk en particulier gebruik. De middeleeuwse architectuur en sfeer van het hof geven een extra beleving aan ieder evenement. Door de combinatie van historie, kunst en cultuur is het genieten bij elke activiteit. De verschillende ruimtes zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen beschikbaar. Het is geschikt voor diverse activiteiten als uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, bijeenkomsten en presentaties.

Er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Catering mogelijk
locatie-uitje-Bergen-op-Zoom

Zalencentrum De Raayberg Bergen op Zoom

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

Zalencentrum De Raayberg in Bergen op Zoom is een groot complex dat gebruikt wordt voor diverse doeleinden. Zo vind u een zalencentrum, ontmoetingsplaats, taverne en restaurant onder één dak. De Raayberg staat voor speels, verrassend en eigenzinnig en dat is terug te zien in het interieur. In dit complex zijn oude materialen gecombineerd met nieuwe technieken wat ten goede komt in de sfeer die er heerst. Door de verschillende disciplines die aanwezig zijn in het complex schikt de locatie zich voor zakelijke evenementen uitjes en bedrijfsuitjes als vergaderingen, cursussen, bijeenkomsten, themadiners, themafeesten en workshops.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de omgeving en is bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte