Bedrijfsuitje Breda en zakelijk evenement op de meest geschikte locaties in Breda en omgeving!

Brabant-Breda-locatie-theambuilding-workshop-bedrijfsuitje

Het Chassé Theater Breda

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Breda zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

 

Het Chassé Theater heeft ieder jaar weer grote artiesten op het podium staan. Het is een bekend, groot en mooi theater met karakteristieke eigenschappen. De architectuur van het theater heeft een verhaal wat overal terugkomt in het gebouw. Het theater heeft een brasserie en de FRONT die met hun stijl en sfeer iets kunnen toevoegen aan uw evenement. Het theater heeft alle benodigde apparatuur in huis om uw evenement te doen slagen. En om het helemaal af te maken zijn er verschillende cateraars waar u uit kunt kiezen om uw gezelschap van een hapje en drankje te voorzien. Het zijn verschillende cateraars zodat er altijd wat voor u tussen zit! De 9 verschillende zalen die het Chassé Theater heeft zijn te gebruiken voor zakelijke evenementen zoals vergaderingen, congressen, themadiners, themafeesten en presentaties.

-Capaciteit: 50 tot 2500 personen
-Keuken: Divers
-Lunch, diner en buffetten mogelijk
brabant-breda-bedrijfsuitje-workshop-teambuilding

Oncle Jean Breda

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Breda zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie, presentaties en seminars.

 

Oncle Jean ligt in Breda in de mooie wijk het Ginneken. Het heeft vele zalen die voor zowel particulieren als voor de zakelijke gasten bestemt zijn. U kunt er samen met uw gezelschap in sfeervolle ambiance uw evenement houden. Er zijn maarliefst twaalf verschillende zalen van verschillende grootte en elk met een eigen karakter zodat er altijd een ruimte is die gepast is voor uw evenement. Iedere ruimte is in ieder geval voorzien van een eigen bar! En als u liever buiten zit met mooi weer is dat ook mogelijk door de mooie franse tuin waar u heerlijk kunt loungen. Qua eten kunt u met kleine en grote groepen terecht. Oncle Jean beschikt namelijk over een brasserie waar u met een grote groep terecht kunt. Deze ruimte heeft een mooie en sfeervolle franse inrichting wat zorgt voor een stijlvolle sfeer. Het maakt niet uit wat uw smaak is en wat voor evenement u wilt houden, u vindt het bij Oncle Jean!

-Capaciteit: Tot 300 personen
-Keuken: Divers
-Lunch en diner mogelijk
brabant-breda-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-uitje-workshop-teambuilding

Restaurant Boswachter Liesbosch Breda

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Breda zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie, presentaties en seminars.

De locatie heeft vijf sfeervolle ruimtes en een groot terras waardoor er volop mogelijkheden zijn voor kleine en grote gezelschappen. Door de diversiteit aan ruimtes is het vooral geschikt voor uitjes en bedrijfsuitjes Breda zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar ook voor zakelijke evenementen.

Het restaurant heeft tevens voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: 450 personen
-Keuken: Frans
-Lunch en diner mogelijk
locatie-themadiner-Breda

Twee gebroeders Etten-Leur vlakbij Breda

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop nabij Breda.

De Twee Gebroeders is een compleet partycentrum met de beschikking over een ambachtelijk pannenkoekenhuis met grote speeltuin, een Vlaamsche schuur en een kleine Hoeve in Etten-Leur nabij Breda. Er heerst een gezellige en prettige sfeer op de locatie waar u heerlijk kunt genieten met kleine of grote gezelschappen. Het partycentrum is geschikt voor activiteiten als uitje en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, recepties, beurzen en borrels.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: 600 personen
-Keuken: Pannenkoeken en internationaal
-Lunch, diner  en buffet mogelijk
locatie-teambuilding-Breda

Landgoed Wolfslaar Breda

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en voor zakelijk evenement.

Landgoed Wolfslaar is een unieke locatie gelegen aan de zuidrand van Breda. Het landgoed is omgeven door natuur wat voor een rustige en gastvrije sfeer zorgt. Wat het landgoed uniek maakt is de passie voor de historie van het landgoed. Dat is terug te zien in het interieur en het karakter van het landhuis. Er zijn meerdere ruimtes die zich uitstekend lenen voor activiteiten als uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, spelprogramma’s en teambuilding activiteiten en voor zakelijke evenementen als vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, seminars en presentaties.

Er is parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal, biologisch
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte