Bedrijfsuitje Den Bosch of zakelijk evenement op de beste locaties in Den Bosch en omgeving!

denbosch-Uitje-teambuilding

Golden Tulip Hotel Den Bosch

Geschikt voor bedrijfsuitje Den Bosch, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein in het hartje van Den Bosch is het mooie Golden Tulip Hotel Central gelegen. Dit 4 sterren hotel is van alle gemakken voorzien. U kunt heerlijk dineren in het a la carte restaurant de Leeuwenborgh of genieten van een lunch in de Brasserie Central waarbij je uitkijkt op het mooie middeleeuwse plein van Den Bosch. Het hotel beschikt over een 14e eeuwse Gewelvenkelder die een unieke sfeer uitstraalt en zich leent voor groepsbijeenkomsten. Golden Tulip Hotel Central is vooral geschikt voor, (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Den Bosch.Het Golden Tulip Hotel ligt op 10 minuten lopen van het Centraal Station. Parkeren kunt u (met speciaal parkeertarieven) in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: 500 personen
-Keuken: Nederlands, Frans
-Eten: Prijs op aanvraag
Den-bosch-themadiner-teambuilding-bedrijfsuitje

Restaurant Kek Den Bosch

Geschikt voor bedrijfsuitje Den Bosch, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Restaurant KEK in Den Bosch, staat voor vlot, modern, kittig en bij de tijd. In het historische pand met terras kunt u genieten van de heerlijke combinatie van dry-aged vlees en verse kreeft. De sfeer van landelijke eten en zilte zeelucht is op een hippe, moderne en stijlvolle wijze verwerkt in alle ruimtes. Restaurant KEK beschikt over verschillende ruimtes die uitstekend geschikt zijn voor groepen die van lange en gezellige avonden houden. KEK streeft naar een perfecte, professionele, maar toch ook persoonlijke sfeer.KEK is binnen 10 minuten lopen van het Den Bosch centraal station bereikbaar. Tevens is er een bushalte op 3 minuten loopafstand. Voor slechts €10 wordt u auto door een chauffeur naar een afgesloten parkeerterrein gebracht en weer voorgereden als u klaar bent. Restaurant KEK is vooral geschikt voor, (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, workshops en teambuilding activiteiten in Den Bosch.

-Capaciteit: Max. 30-100 personen
-Keuken: Internationaal
den-bosch-themadiner-bedrijfsuitje-teambuilding

Vlaamsch restaurant Het Groote Genoegen Den Bosch

Geschikt voor bedrijfsuitje Den Bosch, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Midden in het centrum van Den Bosch is het Vlaamsch eetcafé het Groote genoegen gevestigd. U kunt een bij het Groote Genoegen een leuke en gezellige avond beleven. De keuken serveert verse producten uit de regio en ruime keuze van de menukaart met natuurlijk Vlaamsche gerechten. Bij het eten kunt u genieten uit een ruime keuze van Belgisch bier. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op het dakterras dat uitzicht bied op de Binnendieze. Kortom alle ingrediënten voor een Vlaamsch avondje uit.Het Groote genoegen is slechts op 10 minuten loopafstand van het ’s-Hertogenbosch centraal station. Tevens kunt u de bus nemen op slechts 3 minuten loopafstand van de bushalte.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Vlaams
locatie-themafeest-Den-Bosch

Restaurant de Bossche Kelders Den Bosch

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en borrel.

Onder de monumentale panden in Den Bosch ligt veel historie verscholen. Zo ook de Bossche Kelders dat eeuwenoude Middeleeuwse kelders zijn gelegen onder monumentale panden aan de kop van de oude binnenhaven. De kelders zijn grondig gerestaureerd en omgetoverd tot stijlvolle en sfeervolle ruimten die geschikt zijn voor besloten gezelschappen. De ambiance zorgt ervoor dat uw evenement een extra  dimensie krijgt. De Bossche Kelders zijn uitstekend geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops en borrels.Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 150 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
locatie-zakelijk-Den-Bosch

De Orangerie in Den Bosch

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en workshop.

De Orangerie is gevestigd in de oude St. Josephkerk in Den Bosch. De St. Josephkerk werd vroeger bewoond door de orde van Redemptoristen en is één van de laatste laat neogotische kerken uit die tijd. Sinds 1991 is de Orangerie gehuisvest in de oude kerk, maar de rijke historie en geschiedenis is nog steeds goed zichtbaar in het interieur en de stijl van het gebouw. Dit zorgt ervoor dat elke activiteit een historische en authentieke sfeer krijgt. Het is een locatie voor de meest uiteenlopende evenementen en het maakt van elk evenement een unieke beleving.Zo is de Orangerie al geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten, workshops, maar vooral ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, beurzen, congressen, recepties en borrels. Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabij gelegen parkeergarage, maar ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

-Capaciteit: tot 800 personen
-Keuken: Internationaal
-Diner mogelijk
Locatie-uitje-Den-Bosch

Kasteel Maurick Vught nabij Den Bosch

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en zakelijk evenement.

Kasteel Maurick is een prachtige locatie gelegen in Vught in de omgeving van Den Bosch. Dit eeuwenoude kasteel heeft een rijke geschiedenis en dat is terug te zien in de historische ambiance die het kasteel uitstraalt. Het kasteel beschikt over een restaurant en diverse zalen met elk een eigen karakter. De zalen zijn beschikbaar voor grote en kleine gezelschappen en luxe, ontspanning, gastvrijheid en vakkennis staat centraal. Het kasteel leent zich uitstekend voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiner, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten, spelprogramma’s en voor zakelijke evenementen.Er is parkeergelegenheid aanwezig en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner
locatie-zakelijk-Den-Bosch

Seats2meet Den Bosch

Geschikt voor zakelijk evenement en voor workshop.

Seats2meet is een organisatie dat werk en ontmoetingsplekken creëert in diverse landen in de wereld. Ook in Nederland is dit het geval en zo ook op het centraal station in Den Bosch. De locatie bestaat uit meerdere vergaderruimtes en een open lounge.  Het staat voor ontmoeten, kennis te delen en om  samen te werken. De goed verzorgde ruimtes lenen zich uitstekend voor zakelijke evenementen als vergaderingen, bijeenkomsten en voor presentaties, maar ook voor workshops.De locatie is uiteraard goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar u kunt in de nabije omgeving van het station ook parkeren in één van de parkeergarages.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch mogelijk
locatie-uitje-Den-Bosch

De Verkade Fabriek Den Bosch

Geschikt voor uitje of bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement.

De Verkadefabriek in Den Bosch is een locatie voor vele verschillende activiteiten vooral gericht op kunst en cultuur. Er zijn al activiteiten in dans, theater, cabaret, film woord en muziek. Daarnaast heft de locatie ook verschillende ruimtes die voor andere activiteiten gebruikt kunnen worden. Zo zijn er meerdere zalen en vergaderruimtes die zich uitstekend lenen voor uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en workshops, maar vooral ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen, congressen, presentaties en brainstormsessies. De ontspannen en inspirerende ambiance zorgt voor een geslaagd evenement.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar.

-Capaciteit: meerdere opties op aanvraag mogelijk
-Keuken: Internationaal
-Lunch, diner en catering mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte