Bedrijfsuitje Eindhoven of zakelijk evenement op de beste locaties in Eindhoven en omgeving!

Eindhoven-Themafeest-teambuilding-bedrijfsuitje

Evoluon Eindhoven

Geschikt voor bedrijfsuitje Eindhoven, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

 

Evoluon is een heel grote locatie waar ontzettend veel mogelijkheden zijn. Aan het Evoluon is echt af te zien dat de locatie zich bevindt in design- en technologiestad Eindhoven. Het is een unieke locatie waar elke zaal van de technologische gemakken is voorzien. Het is zowel een hypermoderne als een monumentale locatie! Het Evoluon is in drie delen opgesplitst, namelijk het vergadercentrum, de Ringen en de Philips Hall. Elk deel heeft verschillende ruimtes met eigen karakteristieken. Uw gezelschap zal versteld staan door de magische uitstraling die het Evoluon heeft!

-Capaciteit: 2 tot 1500 personen
-Keuken: Cateraar
-Lunch en diner mogelijk
Eindhoven-bedrijfsuitje-teambuilding-zakelijkevenement

Restaurant Sizzling Eindhoven

Geschikt voor bedrijfsuitje Eindhoven, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma en andere activiteiten op maat.

 

Restaurant Sizzling ligt aan het stationsplein in Eindhoven. U herkent het restaurant aan de warme en gezellige uitstraling van de serre en de brandende fakkels aan de voorgevel. Binnen komt deze warme sfeer terug en kunt u genieten van de heerlijke gerechten op de bijzondere warme gietijzeren borden van Restaurant Sizzling. Restaurant is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: 120 personen
-Keuken: Traditioneel, Mediterraans en vis
Eindhoven-themadiner-themafeest-teambuilding-bedrijfsuitje

The Trafalger Pub Eindhoven

Geschikt voor bedrijfsuitje Eindhoven, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.


The Trafalger Pub in Eindhoven is een stukje Britse sfeer in Nederland.De Britse sfeer is ongedwongen en staat voor gastvrijheid. In The Trafalger Pub kunt u genieten van onder andere traditionele gerechten als Pie en Fish and Chips. De Pub beschikt over meerdere vergaderzalen die beschikbaar zijn voor groepen tot 250 personen. In de zomer kunt u ook nog gebruik maken van de open tuin voor ultieme rust. The Trafalger Pub is vooral geschikt voor, (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Eindhoven.The Trafalger Pub ligt op een steenworp afstand van het centraal station Eindhoven.

Parkeren kunt u in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: 250 personen
-Keuken: Traditioneel
Locatie-themafeest-Eindhoven

De Ambassadeur Eindhoven

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop maar voor zakelijke evenementen zoals receptie en vergadering en andere activiteiten op maat.

Multifunctioneel, gastvrij en flexibel zijn de voornaamste kernwaarden van de ambassadeur in Eindhoven. Deze eigentijdse locatie is gelegen in het hartje centrum van Eindhoven en is geschikt voor elk type evenement.

De Ambassadeur is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of  feest zoals themadiners, themafeesten, workshops maar ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en vergaderingen en verder ook als start voor een cityadventure in Eindhoven. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Traditioneel
-Lunch, borrel en diner mogelijk
Locatie-Themafeest-Eindhoven

De Effenaar Eindhoven

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop maar voor zakelijke evenementen zoals receptie en vergadering en andere activiteiten op maat.

Muziektempel de Effenaar is al meer dan 40 jaar een begrip in Eindhoven. In al die jaren is de Effenaar uit gegroeid tot een toonaangevende evenementenlocatie bestemd voor allerlei soorten evenementen.

De Effenaar is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of  feest zoals themadiners, themafeesten, workshops maar ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en vergaderingen en verder ook als start voor een cityadventure in Eindhoven. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, borrel, buffetten en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte