Bedrijfsuitje Tilburg, feest of zakelijk evenement op de beste locaties in Tilburg en omgeving!

Tilburg-themadiners-teambuilding-bedrijfsuitje

De Zeven Geitjes Tilburg

Geschikt voor bedrijfsuitje Tilburg, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

 

De Zeven Geitjes in Tilburg is gesitueerd in een mooie bosrijke, unieke en recreatieve omgeving. Op deze prachtige locatie zijn veel mogelijkheden voor verschillende uitjes en feestjes.Er bevindt zich een restaurant, een privéterras en een café. Op deze bijzondere locatie kunt u alle kanten op. De Zeven Geitjes is goed te bereiken met het openbaar vervoer en u kunt in de nabije omgeving parkeren.

-Capaciteit: Op aanvraag
-Keuken: Pannenkoeken, Algemeen
-Ontbijt, lunch en diner mogelijk
tilburg-teambuilding-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement

Willem II stadion Tilburg

Geschikt voor bedrijfsuitje Tilburg, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, conferentie, kick off en andere activiteiten op maat.

 

Het Willem II Stadion is een locatie met heel veel ruimtes waar u uw evenement kan laten plaatsvinden. Het stadion biedt zalen op verschillende verdiepingen en veel zalen kunnen aan elkaar verbonden worden zodat er heel grote groepen terecht kunnen bij het Willem II Stadion. De zalen zijn multifunctioneel zodat er veel verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Elke zaal heeft weer zijn eigen charme zodat u uw gezelschap zowel met de locatie als met de zaal kunt verassen. U kunt met uw gezelschap ook terecht bij het Grand Café en het restaurant, dus ook dineren is geen probleem. En vergeet u dan vooral niet het prachtige uitzicht op het voetbalveld! Er is heel veel mogelijk qua zalen en evenementen.

-Capaciteit: tot 3000 personen
-Keuken: Divers
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-uitje-teambuilding-zakelijk-evenement

Café Karel Tilburg

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop maar voor zakelijke evenementen zoals receptie en vergadering en andere activiteiten op maat.

 

Midden in het centrum op het Heuvelplein staat het pand van CAFE KAREL. Als je de deuren open doet dan vallen stijl en kleuren je direct op. Zo tref je klassieke stoelen en tafels aan bij een strakke en moderne muur. Café Karel is een leuke, gezellige en opvallende locatie waar u heerlijk kunt dineren.
Café Karel is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of  feest zoals themadiners, themafeesten, workshops maar ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en vergaderingen. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan op het eigen parkeerterrein.

-Capaciteit: tot 100 personen
-Keuken: Internationaal, tapas
-Lunch, borrel, buffet  en diner mogelijk
Locatie-Themafeest-Tilburg

De Postelse Hoeve Tilburg

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop maar voor zakelijke evenementen zoals receptie en vergadering en andere activiteiten op maat.

De Postelse Hoeve is een bijzondere gastvrije locatie met veel persoonlijke aandacht. Voorzien van een ruim terras kunt u ook buiten genieten van al het goede wat de Postelse Hoeve te bieden heeft.

De Postelse Hoeve is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of  feest zoals themadiners, themafeesten, workshops maar ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en vergaderingen. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan op het eigen parkeerterrein.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Ontbijt, Lunch, borrel, buffet en diner mogelijk
Locatie-bedrijfsuitje-Tilburg

Villa de Vier Jaargetijden Tilburg

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, spelprogramma maar voor zakelijke evenement zoals receptie en vergadering en andere activiteiten op maat.

Midden in het centrum van Tilburg ligt een unieke locatie, Villa de Vier Jaargetijden.
In een bruisend stadshart vormt de Villa een oase van rust.

Villa de Vier Jaargetijden beschikt over meerdere afzonderlijke zalen, met ieder een eigen karakteristieke aankleding.

Naast deze zalen beschikt deze locatie over een prachtige Franse Beeldentuin. Vanuit de serre kijken de gasten zo de prachtige tuin in en wanneer de weersomstandigheden goed zijn kan die tuin worden gebruikt voor diverse doeleinden.

Villa de Vier Jaargetijden kan geboekt worden voor allerlei gelegenheden en is geschikt voor bedrijfsuitjes, uitjes of feest zoals themadiners, themafeesten, spelprogramma’s, workshops maar ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en vergaderingen.

Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan op het eigen parkeerterrein.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: Internationaal
-Lunch, borrel, buffet en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte