Locaties Overijssel en omgeving Overijssel

Locaties-Overijssel-header

Locaties Overijssel

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in Overijssel kunt vinden.

In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties OVERIJSSEL gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Overijsselse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past. Om het overzichtelijk te houden vindt u in het overzicht van de locaties Overijssel de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.Incidentele locaties Overijssel zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Overijssel en grote plaatsen in de provincie Overijssel zoals Almelo, Deventer, Enschede en Zwolle zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen.

Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

Locatie-Almelo

Locaties Almelo (locaties Overijssel)

Almelo was ooit het bloeiend centrum van de Twentse textielindustrie. Talloze oude panden zijn bewaard gebleven en herinneren aan de tijd waarin de textielstad het hart vormde van de industriële ontwikkeling langs de Overijsselse kanalen. Er wordt veel georganiseerd in de stad. Bekende evenementen zijn het Pleinconcert, de Almelose Ruiterdagen, Nacht van Almelo, Profronde en het HobNob festival. Almelo is slechts enkele minuten verwijderd van de Gravenallee, een prachtig natuurgebied.
In en rondom Almelo vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events komt graag in Almelo voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Almelo. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Almelo zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Almelo!
Locatie-deventer

Locaties Hanzestad Deventer (locaties Overijssel)

Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets Bourgondisch: het leven is er goed! Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met monumentale sfeer, waar het goed verblijven is.
In en rondom Deventer vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events komt graag in Deventer voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Deventer. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes Deventer zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Deventer!
locatie-enschede

Locaties Enschede (locaties Overijssel)

Enschede is met 160.000 inwoners het grootstedelijk hart van Oost-Nederland. Enschede is een stad van kennis en innovatie. Met een universiteit en kennispark die internationaal geroemd worden. Een stad met een hogeschool, een conservatorium, een popacademie, een internationale school, een kunstacademie. Epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland, met een geweldig winkelaanbod rond het gezelligste horecaplein van Nederland.
In en rondom Enschede vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events weet de weg in Enschede voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Enschede. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes Enschede zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Enschede
zwolle-locatie

Locaties Zwolle (locaties Overijssel)

Zwolle is een fijne stad. Dynamisch en gezellig. Maar ook met hele rustige, groene plekken zoals de parken, de singels rondom de stadsgrachten en een schitterende groene omgeving die altijd dichtbij is. Ook op het water is Zwolle te beleven, want de stad ligt heel mooi tussen de rivieren de IJssel, de Vecht en het Zwarte Water. Of u nu komt om u culinair te laten verwennen, de nieuw ontdekte Van Gogh met eigen ogen te zien, om gezellig een dag te winkelen of om een van de tientallen grote evenementen mee te maken!
In en rondom Zwolle vindt je verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events is gek op Zwolle en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Zwolle. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes Zwolle zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Zwolle!
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte