Bedrijfsuitje Almelo of zakelijk evenement op de beste en leukste locaties in Almelo!

Locatie-Almelo

Café Restaurant Bolsche Vasse omgeving Almelo

Geschikt voor bedrijfsuitje Almelo (omgeving), uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Café Restaurant Bolsche is vooral geschikt voor, (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Vasse. Café Bolscher in Vasse gelegen vlakbij Almelo is rond 1900 ontstaan. Vroeger hield het café gebeuren een borreltje drinken in. De voetbalvereniging die nog geen eigen clubhuis hadden vertoefden er na de trainingen en wedstrijden. Later werd dit steeds verder uitgebreid, zo kwam het toerisme in de vorm van vakantiegasten en dagjesmensen in en rond Vasse op gang. Ook werd er steeds vaker buitenshuis gegeten en feestjes gehouden. Tegenwoordig is Café restaurant Bolscher in Vasse gelegen in de regio Almelo een veelzijdige locatie met een rijke historie.

-Capaciteit: tot 190 personen
-Keuken: Traditioneel Hollands
-Lunch en diner mogelijk
Locatie-Almelo-bedrijfsuitje

Eniver in Almelo

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Almelo zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Eniver is een multifunctionele accommodatie en biedt onderdak voor verschillende voorzieningen. Naast dat deze locatie een gymzaal beschikt en een politiepost heeft deze locatie ook vier zalen ter beschikking. Alle zalen zijn van alle gemakken voorzien. Eniver is uitstekend te bereiken met de auto of met het OV.

-Capaciteit: tot 80 personen afhankelijk van de zaal
-Keuken: Eenvoudig
-Lunches, diners en snack mogelijk
Lelystad-locatie-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement

Café Reimink in Lemelerveld omgeving Almelo

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Almelo zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Reimink heeft een grand café en een English pub. Ze hebben genoeg ruimte voor verschillende bedrijfsuitjes en andere feesten. Momenteel staat de vierde generatie  Reimink aan het roer dus ervaring hebben ze genoeg! Reimink heeft meerdere zalen dus voor ieder wat wils. Kijk nog even op deze site bij uitjes en teambuilding voor bijvoorbeeld een perfect bedrijfsuitje Almelo!

-Capaciteit: tot 750 personen
-Keuken: voornamelijke verse streekproducten, wild en internationaal
-Lunch, diner, buffetten en hapjes
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte