Bedrijfsuitje Deventer of zakelijk evenement op de beste en leukste locaties in Deventer!

Deventer-Locatie

De Latijnse School Deventer

Geschikt voor bedrijfsuitje bedrijfsuitje Deventer, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

De Latijnse School is vooral geschikt voor, (zakelijke) evenementen, uitje of bedrijfsuitje Deventer zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s in Deventer. Een inspirerende locatie met een historisch centrum. Het monumentale pand ligt gelegen op het Grote Kerkhof, wat een van de mooiste pleinen van Deventer is. De locatie beschikt over zeven verschillende zalen.

-Capaciteit: tot 70 personen
-Keuken: Catering
Locatie-Deventer

Geb & Gaia bij Nieuw Rande Diepenveen omgeving Deventer

Geschikt voor uitje en bedrijfsuitje Deventer zoals als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat waaronder zakelijk evenementen zoals conferentie, vergadering en productpresentatie.

Geb en Gaia wordt gerund door een creatief drietal. Geb en Gaia, een prins en een prinses houden wel van een feestje en er is dus genoeg ruimte en genoeg mogelijkheden. Er zijn zelfs mogelijkheden om er te blijven slapen ! Art of Events maken graag uw dag compleet op deze bijzondere locatie. Kijk eens op deze site bij uitjes en teambuilding voor de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Deventer!

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: verse streek producten, biologisch, internationaal
-Lunches, diners en hapjes
locatie-deventer

Landhuis Hunderen Twello omgeving Deventer

Landhuis Hunderen is geschikt voor zakelijk evenementen, uitje of bedrijfsuitje Deventer (omgeving) zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s in Twello omgeving Deventer.

Het landhuis is volledig in de oude stijl overgebleven. Compleet met openhaard en piano staat het huis volledig tot u beschikking. Het huis biedt zelfs slaapplekken indien dit nodig is. Op loop afstand van het landhuis bevind zich ook nog een koetshuis waar ook mensen kunnen blijven slapen. Met de ruimte die deze locatie rondom heeft biedt deze locatie de ultieme plek voor een enthousiaste groep.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: via cateraar
Locatie-Deventer

Linthorst Culinair Twello omgeving Deventer

Linthorst Culinair is geschikt voor zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Deventer zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s in Twello omgeving Deventer.

Locatie Linthorst Culinair is gelegen in het rustieke dorp Twello, in het “groene hart” van de Stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen. De ambiance is door de groene ligging en fraaie aankleding uiterst sfeervol. De gezellige Tuinbar –aangrenzend aan de zaal- biedt een weids uitzicht over de royale tuin. Het gazon biedt volop mogelijkheden voor teambuilding activiteiten. Tevens beschikt de locatie over een terras, waar het bij mooi, zonnig weer prettig pauzeren is! Locatie Linthorst Culinair beschikt over een eigen Kook Atelier. De perfecte mogelijkheid voor een ontspannende afsluiting van een (inspannende) vergadering, training of presentatie. In het Kook Atelier worden gezelschappen tot culinaire hoogstandjes geleid. Gezamenlijk aan de slag met het uitvoeren van een recept en daarna genieten van de resultaten van deze inspanning, levert per definitie een geslaagde bijeenkomst op.

-Capaciteit: op aanvraag
-Keuken: op aanvraag
-Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte