Bedrijfsuitje Zwolle of zakelijk evenement op de beste en leukste locaties in Zwolle!

Locatie-overijssel-zwolle-bedrijfsuitje

Restaurant de Atlas Zwolle

Restaurant de Atlas is vooral geschikt voor zakelijke evenementen, uitje of bedrijfsuitje Zwolle zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en zakelijke evenementen in Zwolle. 

Restaurant de Atlas is gelegen in het hartje van Zwolle. Door de gezellige ambiance en het verzorgde decor is Restaurant De Atlas een unieke locatie voor uw evenement. Dit restaurant staat voor kwaliteit en alle gerechten worden op ambachtelijke wijze bereidt in eigen keuken. Het beschikt over een ruime bovenverdieping voor gezelschappen tot 100 personen. U kunt parkeren in de buurt en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: tot 100 personen
-Keuken: Internationaal
-Diner mogelijk
Locatie-Zwolle-bedrijfsuitje

Logtenberg Boerhaar in Zwolle

Logtenberg in Boerhaar is onder andere geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitje of bedrijfsuitje Zwolle zoals themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en zakelijke evenementen in Zwolle.

Evenementenlocatie Logtenberg in Boerhaar is een begrip als het gaat om goed verzorgde feesten. Deze sfeervolle locatie is voorzien van meerdere zalen en een fraaie tuin met loungeterras. Deze sfeervolle entourage maakt van uw evenement een feestelijke en culinaire beleving. Logtenberg beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is via Zwolle goed te bereiken met het openbaar vervoer.

-Capaciteit: meer mogelijkheid op aanvraag
-Keuken: op maat
locatie-bedrijfsuitje-zwolle

Restaurant De Handschoen Zwolle

Restaurant De Handschoen is bijvoorbeeld geschikt voor (zakelijke) evenementen, uitje of bedrijfsuitje Zwolle zoals themadiners, workshops en teambuilding activiteiten in Zwolle.

Restaurant De Handschoen is gevestigd in een Saksische boerderij in Zwolle. In dit authentieke restaurant kunt u genieten van een gastvrije sfeer  en een keuze maken uit tal van wisselende gerechten en goede wijnen.Het restaurant beschikt over een grote zaal en een ruim terras voor onder andere bruiloften, recepties, vergaderingen en buffetten. De sfeer, ambiance en de excellente keuken zullen een avond uit eten bij Restaurant De Handschoen tot een ware beleving maken.

Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig en reizen per openbaar vervoer is mogelijk door een nabij gelegen busstation.

-Capaciteit: tot 200 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunch en diner mogelijk
zwolle-locatie-bedrijfsuitje

Het Engelse Werk Zwolle

Het Engelse Werk is geschikt voor onder andere (zakelijke) evenementen, uitje of bedrijfsuitje Zwolle zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten in Zwolle.

Uitspanning Het Engelse werk is gelegen aan de rand van Zwolle met een schitterend uitzicht op de uiterwaarden en op de oude IJsselbrug.Deze veelzijdige locatie beschikt over prachtige zalen met eigen terras midden in de natuur waar u en uw gezelschap kunnen genieten in een speciale ambiance.

Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

-Capaciteit: Diner 50 personen, Feest 150 personen, ook andere mogelijkheden mogelijk
-Keuken: BBQ, Internationaal
-Brunch, buffet en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte