Locaties Drenthe en steden in Drenthe

Locatie-Drenthe-header

Locaties Drenthe en steden in provincie Drenthe

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau die echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties in Drenthe kunt vinden. In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties gast en met liefde vaak kind aan huis.

Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere locaties Drenthe tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past. Om het overzichtelijk te houden vindt u n het overzicht van locaties Drenthe  per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

Incidentele locaties Drenthe zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Drenthe en grote plaatsen in de provincie Drenthe zoals Assen, Emmen en Hoogeveen  zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard.

Graag geven we u hier inzicht in de locaties Drenthe die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen. Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

header-assen

Assen (locaties Drenthe)

Locaties in Assen en omgeving Assen voor bedrijfsuitjes, uitjes en zakelijke evenementen.

Assen is bekend vanwege z’n prachtige natuur, maar ook wat cultuur betreft zit u in Assen ook zeker niet verkeerd! Of het nu gaat om historie, kunst, musea of om cultureel erfgoed, Assen biedt u het allemaal! Assen verkennen vanaf het water kan ook door middel van de vele rondvaartboten die worden aangeboden en lopend door de stad kunt u naar hartenlust winkelen of speciale galerietjes bezoeken.

In en rondom Assen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events komt graag in Assen voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Assen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Assen zijn geschikt voor grote en kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Assen!

Hoogeveen-locatie

Hoogeveen (Locaties Drenthe)

Locaties in Hoogeveen en omgeving Hoogeveen voor bedrijfsuitjes, uitjes en zakelijke evenementen.

Hoogeveen is in de categorie middelgrote steden uitgeroepen tot ‘Beste binnenstad 2011-2013’. Het centrum van Hoogeveen heeft een prettige en ontspannen sfeer. Ook ‘s avonds en in het weekend. De Hoogeveense binnenstad biedt een aantrekkelijke mix van winkelen, uitgaan, recreatie en cultuur. Er is ruimte voor iedereen en door het brede aanbod en de gemoedelijke sfeer voelt iedereen zich er meteen thuis. Hoogeveen kent daarnaast jaarlijks terugkerende evenementen zoals de zomerse Pulledagen, Hoogeveen Culinair en de Cascaderun.

In en rondom Hoogeveen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Hoogeveen voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Hoogeveen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes in Hoogeveen zijn geschikt voor grote en kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Hoogeveen!

Header-emmen

Emmen (locaties Drenthe)

Locaties in Emmen en omgeving Emmen voor bedrijfsuitjes, uitjes en zakelijke evenementen.

Natuur is er volop in Emmen, of ook wel “Vlinderstad” genoemd! Voor de echte natuurliefhebbers dan ook echt een must om een bezoek aan te brengen. Emmen heeft vele gezichten waaronder ook de kant van de theater en muziek en festivals zoals Straattheaterfestival C’est la Vie, de Stockcar & Banger Racing of met de jaarlijkse Dancetour. Emmen is ook een historische stad met bijvoorbeeld het Drents openluchtmuseum Veenpark.

In en rondom Emmen zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!

Art of Events weet de weg in Emmen voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Emmen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes in Emmen zijn geschikt voor grote en kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Emmen!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte