Bedrijfsuitje Emmen of zakelijk evenement in Emmen of de omgeving van Emmen !

Locatie-Emmen

Danscentrum Postma Emmen

Danscentrum Postma is vooral geschikt voor, (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Emmen.

 

Danscentrum Postma is een sfeervol danscentrum in Emmen. Danscentrum Postma heeft meerdere ruimtes die allebei voorzien zijn van een zaal met aparte bar. De ruimtes zorgen ervoor dat uw evenement een gezellige, moderne gezellige uitstraling krijgt. Het danscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Gelegen tegenover de dansschool op loopafstand van het station in Emmen centrum.

-Capaciteit: tot 60 personen
-Keuken: Cateraar
Locatie-Emmen

‘t Wapen van Emmen

Geschikt voor bedrijfsuitje Emmen, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat.

 

Het Wapen van Emmen is een luxe locatie met plaats voor 100 personen. Met een klassieke vernieuwde uitstraling heeft het Wapen van Emmen een rustieke uitstraling. Het is een echt familie bedrijf en wordt al dertig jaar met liefde gerund door deze familie.’t Wapen van Emmen is een uitstekende startlocatie voor een city adventure of een andere spelprogramma. Of houdt hier uw themadiner.

-Capaciteit: tot 100 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunches, diners, buffet en catering  mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte