Bedrijfsuitje Hoogeveen en zakelijk evenement in Hoogeveen of de omgeving van Hoogeveen !

Locatie-Hoogeveen

Hotel Restaurant BuitenHerberg ter Linde Zuidwolde vlakbij Hoogeveen

Hotel Restaurant BuitenHerberg ter Linde is voor verschillende evenementen geschikt bijvoorbeeld voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten in Zuidwolde nabij Hoogeveen.

 

Hotel Restaurant BuitenHerberg ter Linde is een monumentale locatie uit de 17e eeuw. Gelegen in Zuidwolde nabij Hoogeveen kunt u genieten van een lunch of diner op het ruime terras. Andere faciliteiten zijn een hotel, restaurant, sauna en meerdere zalen.Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Wanneer u met het openbaar vervoer reist houdt dan rekening met een langere reisduur.

-Capaciteit: tot 180 personen
-Keuken: Internationaal, Frans, Mediterraans, Regionaal
-Lunches, buffetten en diner mogelijk
Locatie-Hoogeveen

Hotel Hoogeveen in Hoogeveen

Geschikt voor bedrijfsuitje Hoogeveen, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement, borrels en andere activiteiten op maat.

 

Dit drie sterren hotel in Hoogeveen heeft tien zalen waar ze tot 500 mensen kunnen onderbrengen. Tijdens uw vergadering tot rust komen? Dat kan in de rozentuin. Het hotel is gelegen is in een bosrijk gebied. Hierdoor heeft u helemaal niet door dat het hotel vlak naast de A28/A37 ligt.

-Capaciteit: tot 500 personen
-Keuken: Internationaal
-Lunches, diners en buffet mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte