Locaties Noord-Holland! Bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen op de beste locaties in de meest aansprekende plaatsen in Noord-Holland!

Locaties-Noord-Holland-header

Locaties Noord-Holland in diverse steden in Noord-Holland

DE MOOISTE EN LEUKSTE LOCATIES NOORD-HOLLAND!  

Art of Events is een volledig onafhankelijk evenementen- en organisatiebureau dat echter met veel liefde onze klanten opmerkzaam maakt op de leukste plaatsen en locaties die je in de provincie van Noord Holland kunt vinden. In de afgelopen bijna 20 jaar was Art of Events immers op vele locaties te gast en met liefde vaak kind aan huis. Daar zitten de meest mooie, leuke en bijzondere Noord-Hollandse locaties tussen. Het is maar net wat bij u, uw gezelschap en uw doelen past.


OVERZICHT LOCATIES NOORD-HOLLAND PER PLAATS OF STAD IN NOORD-HOLLAND.  

Om het overzichtelijk te houden vindt u het locatieoverzicht van de provincie Noord-Holland de locaties per plaats of stad alsmede de locaties die er vlakbij liggen. We beperken ons daarbij tot  restaurants, buitenlocaties, boerderijen, hoeves, congres- en vergaderlocaties, industriële locaties, forten, hotels, kastelen, kerken, kloosters, musea, schouwburgen, sportaccommodaties, partycentra, theaters en studio’s.

INCIDENTELE LOCATIES IN NOORD-HOLLAND OP AANVRAAG.  

Incidentele locaties zoals tenten en andere mobiele locaties net als discotheken, dierentuinen, clubs, bioscopen, landhuizen, strandpaviljoens e.d. in Noord Holland, en grote plaatsen in de provincie Noord-Holland zoals Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bloemendaal, Bussum, Haarlem en Noordwijk zijn wel beschikbaar, maar benoemen we hierin niet standaard. Graag geven we u hier inzicht in de locaties die vooral regulier gericht zijn op groepen en die het in onze ogen waard zijn om u als gast te mogen ontvangen. Omdat ze dezelfde passie voor hun vak hebben en zich graag onderscheiden op prijs, kwaliteit en relatie. Net als wij!

NoordHolland,-Alkmaar-header

LOCATIES ALKMAAR (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op locaties in Alkmaar en omgeving Alkmaar.

Alkmaar is en blijft Hollands kaasstad, maar is ook één van de beste en leukste winkelsteden van Nederland en het heeft een prachtig oud centrum. Het ligt bovendien maar een kwartier van het Noordzeestrand. Het is vooral leuk omdat er vele aparte winkeltjes in de historische panden van de kleine straatjes gevestigd zijn. Verder vindt u er een uitstekend theater, poppodium en diverse of musea. Alkmaar kent het Hollands Kaasmuseum, het Stedelijk Museum Alkmaar, het Biermuseum de Boom en het Beatlesmuseum. Bij de rondvaart ziet u de stad weer van een hele andere kant. In en rondom Alkmaar zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is dé Alkmaar specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Alkmaar. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Alkmaar zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Alkmaar!

Noord-Holland-Amstelveen

Locaties Amstelveen (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op de leukste locaties in Amstelveen en omgeving Amstelveen.

Amstelveen telt ruim twintig parken en parkachtige locaties. De een nog specialer dan de ander. Het parkachtige karakter van Amstelveen wordt gevormd door de voor kenners, vermaarde heemparken en tal van ‘normale’ parken. Heemparken zijn een Amstelveense uitvinding! Dat betekent dat de beplanting tot de oorspronkelijke Nederlandse flora, de wilde planten van ons land, behoort. Het Amsterdamse Bos, op grondgebied van Amstelveen, is een uniek recreatiegebied. Op de beroemde Bosbaan ziet u dagelijks de roeiers door het water glijden. Op warme zomerse dagen is het Amsterdamse Bos een favoriete picknickplek voor mensen uit de regio. Amstelveen wordt aan de oostzijde begrensd door de Amstel, aan de westzijde door de Ringvaart en in het noorden door de overlanden van de Nieuwe Meer. Aan de zuidzijde zet het open polderlandschap zich voort in het de Uithoornse en Aalsmeerse polders. In en rondom Amstelveen vindt u verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events komt graag in Amstelveen voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Amstelveen. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Amstelveen zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Amstelveen!

Noord-Holland-Amsterdam

Locaties Amsterdam (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op locaties in Amsterdam en omgeving Amsterdam.

Amsterdam is altijd al een bruisende stad geweest. Er heerst een open en tolerante sfeer: de Amsterdammer ontvangt iedereen die de stad bezoekt met open armen. Amsterdam is bekend om haar adembenemende grachtengordel, de bijbehorende grachtenpanden, het rijke culturele aanbod, de prachtige architectuur en bijzondere historie.
In en rondom Amsterdam zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!
Art of Events is gek op Amsterdam en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Amsterdam. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Amsterdam zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Amsterdam!!

Noord-Holland-Bloemendaal

Locaties Bloemendaal (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op locaties in Bloemendaal en omgeving Bloemendaal.

Bossen, duinen, strand en villadorpen vormen samen de gemeente Bloemendaal. De kernen Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang hebben allen een eigen karakter. Bloemendaal, een zeer diverse gemeente bestaande uit de dorpskernen Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang en verder natuur, heel veel natuur. Niet alleen het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waarvan een groot deel behoort tot het grondgebied van de gemeente Bloemendaal maar ook de landgoederen Elswout, Koningsduin, Leyduin en zelfs een stukje van de Amsterdamse Waterleidingduinen maken hier deel van uit. Last but not least is er Bloemendaal aan Zee, misschien wel één van de meest trendy stranden in ons land! In en rondom Bloemendaal zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is gek op Bloemendaal en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Bloemendaal. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Bloemendaal zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Bloemendaal!

Noord-Holland-Bussum

Locaties Bussum (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op locaties in Bussum en omgeving Bussum. 

Bussum is een typisch tuindorp. De woonwijken zijn groen en ruim opgezet en strekken zich uit tot aan de grenzen van de gemeente. Tussen de wijken in liggen parken, plantsoenen en brede groensingels. Fort Werk IV, de prachtige natuur en het gezellige winkelhart maken van Bussum een plaats die de moeite waard is om te bezoeken. In en rondom Bussum zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events weet de weg in Bussum en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Bussum. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Bussum zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Bussum!

Noord-Holland-Haarlem

Locaties Haarlem

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op locaties in Haarlem en omgeving Haarlem.

Haarlem is één van de mooiste, oude steden van Nederland. De rivier het Spaarne kronkelt door de stad dat vele hofjes telt. De prachtige hofjes die Haarlem rijk is, herinneren ons nog steeds aan lang vervlogen tijden. Wat niet iedereen weet is dat de Vlamingen ons land na de Middeleeuwen op cultureel gebied enorm hebben verrijkt. In Haarlem zijn de sporen duidelijk zichtbaar. De Gouden Eeuw begon niet voor niets in deze prachtige stad. Haarlem is een stad met een rijke historie van textielproductie en de stad van de kunstenaars Schilders als Frans Hals brachten er hun hoogtijdagen door. Deze geschiedenis en de prachtige monumenten maken van een dagje Haarlem een hoogtepunt! In en rondom Haarlem zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is gek op Haarlem en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Haarlem. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Haarlem zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Haarlem!

artofevents_hilversum_header

Locaties Hilversum (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en beste zakelijke evenementen op locaties in Hilversum en omgeving Hilversum. 

Bezoek deze prachtige stad in ‘t Gooi en Vecht en ontdek de ideale mix van cultuur en natuur. Hilversum is de Nederlandse mediastad. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur van bijvoorbeeld de wereldberoemde W.M. Dudok. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. In en rondom Hilversum is er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Wie kent ze niet de restaurants met de gezellige terrasjes in de buurt van de Hilversumse centrum. Art of Events is dé Hilversum specialist voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Hilversum. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Hilversum zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Hilversum!

Naar-themafeest-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement

Locaties Naarden (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en de beste zakelijke evenementen op locaties in Naarden en omgeving Naarden. 

De vestingstad Naarden is de oudste stad van het Gooi en één van de mooiste Nederlandse cultuurmonumenten. Om meer over de woelige geschiedenis van het stadje te weten te komen, is een bezoek aan het Nederlands Vestingmuseum dan ook een aanrader. In het vestingmuseum Naarden is veel te doen. U kunt er zelfs het unieke Fortengolf spelen! Naarden heeft nog diverse andere bezienswaardige monumenten. Zo vindt u er de imposante Grote of Sint Vituskerk, het Burgerweeshuis, het Comeniusmuseum en het Weegschaalmuseum. In en rondom Naarden zijn er verder een grote variatie aan leuke locaties geschikt voor teambuilding activiteiten, themadiners, meetings, congressen, vergaderen of feesten en waar u voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar u ook prima themadiners of themafeesten kunt houden of welkom bent voor workshops en andere activiteiten. U vindt er prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal! Art of Events is kind aan huis in Naarden en komt er graag voor bedrijfsuitjes en andere uitjes op elke daarvoor geschikte locatie in Naarden. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zitten altijd vol originele beleving, speelsheid, uniekheid, vriendelijkheid en gezelligheid. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De groepsuitjes in Naarden zijn geschikt voor grote én kleine groepen. We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Naarden.

zandvoort-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner-workshop-teambuilding

Locaties Zandvoort (locaties Noord-Holland)

De leukste bedrijfsuitjes en beste zakelijke evenementen op locaties in Zandvoort en omgeving Zandvoort.

Zandvoort bruist, net als de zee. U gaat natuurlijk naar Zandvoort om lekker te genieten van zon, zee en strand. Maar ontdek dat er zoveel meer is achter de horizon. Zandvoort betekent lekker rustig wandelen door de straten en steegjes langs pittoreske huisjes, prachtige monumenten bezichtigen en musea bezoeken. Houdt u van winkelen? Dan zit u ook goed in Zandvoort want er zijn veel leuke winkels. Zandvoort is ook wijn proeven op het strand, garnalen vangen, strandgolfen, strandvolleyballen, steppen of fietsen door de duinen van Zandvoort. Stel u zich voor op het heerlijke strand van Zandvoort, werken aan de teambuilding tijdens een bedrijfsuitje en in de avond lekker dineren tijdens zonsondergang met uw gezelschap. Art of Events combineert graag uw bedrijfsuitje, zakelijke evenement of uitje met wat Zandvoort te bieden heeft.

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte