Bussum uitje, bedrijfsuitje, feest, workshop en zakelijk evenement op de leukste locaties van Bussum en omgeving Bussum. U bent welkom!

Locatie Noord Holland Fort werk IV in Bussum

Fort Werk IV Bussum

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Fort Werk IV in Bussum biedt een geweldige omgeving voor creativiteit en cultuur. Het fort was bedoeld om het veldleger op de hoge gronden voor de inundaties te laten manoeuvreren. De locatie is goed bewaard gebleven en bestaat uit een droge gracht met fortmuren, prachtige gewelfde kazematten en een poterne, een ruim 34 meter lange ondergrondse doorgang, de langgerekte artillerieloods en de fortwachterswoning. Hierdoor kunt u bij het fort terecht voor (zakelijke) evenementen, uitjes of bedrijfsuitjes zoals workshops, themadiners, themafeesten en vooral teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Capaciteit: Max 150 personen binnen
Keuken: Internationaal, Algemeen
Bussum-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuidling-workshop

Spant! Bussum

Geschikt voor themafeesten, themadiners, workshops, teambuildings activiteiten en zakelijke evenementen, zoals vergaderingen, congressen en presentaties.

Spant! is een theater en congrescentrum dat is gevestigd in Bussum. Door de vele verschillende zalen, zoals vergaderzalen, zalen voor feesten en het theater, en het stijlvolle interieur is Spant! geschikt voor veel verschillende evenementen. Er is ontzettend veel mogelijk als het gaat om de aankleding van uw evenement of bijvoorbeeld culinaire genieten en dit alles met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen! Bij Spant! kunt u uw gezelschap verassen door de moderne ambiance en de inspirerende theateromgeving! Er is genoeg vakkennis in huis om uw evenement te doen slagen! En als u liever uw evenement op een wat landelijke locatie wil laten plaatsvinden is dit ook mogelijk bij Spant!. De Boerderij Huizen is als sinds 35 jaar onderdeel van Spant!. Hier kunt u prima teambuildings activiteiten laten plaatsvinden of bijvoorbeeld een vergadering houden. Aan de achterzijde bevindt zich ook een tuin waar u met mooi weer kan genieten van de zon tijdens uw evenement. Het is eigenlijk te veel om op te noemen, want of het nu gaat om een zakelijk evenement zoals een vergadering, om een workshop, feest of teambuildings activiteit, het kan allemaal zoals u het wilt!

Capaciteit: Tot 2000 personen
Keuken: Op maat
Lunch, brunch en diner mogelijk
Bussum-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuidling-workshop

The Upper Deck Naarden vlakbij Bussum

Geschikt voor heel veel activiteiten, zoals workshops, teambuilding activiteit,themafeesten en zakelijke evenement zoals vergaderingen, conferenties en presentaties.

The Upper Deck is dé ultieme en unieke locatie! De mogelijkheden die u hier heeft voor uw evenement zijn eindeloos! Met de verschillende zalen die The Upper Deck te bieden heeft kunt u met elk evenement terecht. The Upper Deck heeft een theater dat geschikt is voor elk doeleinde, een dakterras waar u heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht over het Gooimeer, een kleine stijlvolle ruimte voor kleinere groepen en een multifunctionele ruimte. Zo kunt u altijd terecht voor welke reden dan ook! De locatie is gelegen bij de snelweg en ligt centraal in Waterfront Naarderbos, zodat deze makkelijk te bereiken is. Alles is bij The Upper Deck tot in de puntjes verzorgt en dat zal uw evenement ook zijn als deze bij The Upper Deck wordt gehouden. Bij The Upper Deck zal uw workshop, teambuilding activiteit, themafeest of zakelijk evenement onvergetelijk worden!

Capaciteit: tot 600 personen
Keuken: Op maat
Lunch, diner en buffet mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte