Uitje, bedrijfsuitje en zakelijk evenement in de leukste en beste locatie’s van Hilversum en in de omgeving van Hilversum

In en rondom Hilversum vindt je veel locaties die geschikt voor uw uitje, bedrijfsuitje, workshops, feest of zakelijk evenement en waar je voor bijna elk budget heerlijk kan eten. Locaties waar je prima een themadiner of themafeest kunt houden of welkom bent voor een leuke workshop en andere activiteiten op maat. U vindt er daarnaast prima locaties die kunnen dienen als startlocatie voor city adventures of gewoon om even bij te komen na de activiteit met een borrel en bitterbal!Art of Events weet de weg in Hilversum en weet er de pareltjes te vinden voor hét uitje, bedrijfsuitje of zakelijke evenement. Of de activiteiten nu bedoeld zijn voor training, teambuilding, of puur voor de lol, ze zijn altijd vol originele beleving, speels, uniek, vriendelijk en gezellig. Maatwerk en arrangementen gericht op uw gezelschap! De bedrijfsuitjes en zakelijke evenementen in Hilversum zijn geschikt voor grote én kleine groepen.We wensen u alvast een prettig verblijf en heel veel plezier in Hilversum!
Locatie Hilversum Villa Heideheuvel workshopruimte

Villa Heideheuvel in Hilversum

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje, feest en zakelijk evenement als themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en activiteiten op maat.

Villa Heideheuvel is een inspirerende plek waar u kunt vergaderen of om uw bijeenkomst, workshop, training en congres te organiseren. De prachtige villa staat midden in de bossen op het Media Park in Hilversum. De locatie beschikt over meerdere multifunctionele vergaderruimtes en TV studio’s waardoor u in al uw behoeften wordt voorzien. Villa Heideheuvel is vooral geschikt voor (zakelijke) evenementen zoals workshops en teambuilding activiteiten en verder ook voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners en themafeesten. De villa is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op slechts 500 meter afstand van het NS station in Hilversum.
Capaciteit: tot 100 personen
Keuken: BBQ
Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte