Bedrijfsuitje, uitje, feest of zakelijk evenement in de leukste en beste locaties van Alkmaar en de omgeving van Alkmaar. U bent van harte welkom!

Locatie Noord Holland Het Gulden Vlies in Alkmaar

Het Gulden Vlies in Alkmaar

Deze eeuwenoude locatie in Alkmaar staat voor sfeer en karakter. Laat u eens verrassen en geniet in Het Gulden vlies in Alkmaar.

Naast de mogelijkheid om te eten en drinken zijn nog drie ruimtes beschikbaar voor feesten en bijeenkomsten. De locatie is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor workshops, zakelijke evenementen als vergaderingen, trainingen en recepties en als startlocatie voor een city adventure in Alkmaar. Het Gulden Vlies is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op het eigen parkeerterrein.

Capaciteit: diner tot 112 personen, feest op aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunches en diner mogelijk
Alkmaar-bedrijfsuitje-zakelijke-evenement-themafeest

Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Geschikt voor bedrijfsuitje en uitje zoals themadiner, themafeest, workshop en voor zakelijk evenement.

Midden in het centrum van Alkmaar ligt de prachtige en historische Grote Sint Laurenskerk. De Grote Kerk is een monumentaal en historisch kerkgebouw en is in gebruik als multifunctionele evenementenlocatie. De combinatie van middeleeuwse entourage en moderne materialen en voorzieningen zorgen ervoor dat uw evenement uniek wordt. Zo is de Grote Kerk Alkmaar al geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes als themadiners, themafeesten en workshops, maar ook voor zakelijke evenementen als beurzen, lezingen, congressen en tentoonstellingen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabij gelegen parkeergarages, terwijl het NS station op slechts 10 minuten afstand ligt.

Capaciteit: 800 personen
Keuken: Internationaal
Catering mogelijk op aanvraag
Alkmaar-bedrijfsuitje-spelprogramma-teambuilding-themadiner-themafeest

Partycentrum De Hertenkamp Alkmaar

Geschikt voor bedrijfsuitje en uitje zoals themadiner, themafeest, team building activiteit en spelprogramma, maar ook voor zakelijk evenement.

Partycentrum de Hertenkamp ligt prachtig gelegen aan het stadspark De Hout in Alkmaar. De Hertenkamp biedt vele mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen. De locatie kent een warme en rustige sfeer wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van uw evenement gewaarborgd blijft. Door de diversiteit aan mogelijkheden is De Hertenkamp geschikt voor bedrijfsuitjes of uitjes als themadiners, themafeesten, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s, maar ook zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen, seminars en presentaties. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Capaciteit: max 250 personen
Keuken: Internationaal
Catering mogelijk
 AAlkmaar-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-themafeest-themadiners

Restaurant Zegels in Alkmaar

Geschikt voor uitjes, bedrijfsuitje als themadiner en themafeest en voor zakelijk evenement.

Restaurant Zegels is een aangename locatie gelegen in het centrum van Alkmaar. De warme uitstraling en rustgevende sfeer zorgen voor een prachtige ambiance. Dit prachtige pand is een toplocatie voor diverse gelegenheden zoals uitjes of bedrijfsuitjes als themadiners en themafeesten, maar ook voor zakelijke evenementen als vergaderingen. Zegels is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Capaciteit: Aanvraag
Keuken: Internationaal
Lunch, diner en buffet mogelijk
Locatie-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-thema-diner-themafeest-Alkmaar

Theater De Vest Alkmaar

Geschikt voor zakelijk evenement, maar ook voor bedrijfsuitje en uitje als themadiner, themafeest en workshop.

Theater De Vest ligt aan het cultuurplein van Alkmaar, namelijk het Canadaplein. Deze multifunctionele locatie heeft meerder zalen, een moderne vormgeving en is geschikt voor kleine en grotere evenementen en activiteiten. Het theater heeft een vriendelijke uitstraling en een strak vormgegeven ambiance en is beschikbaar voor zakelijke evenementen als congressen, vergaderingen, productpresentaties en cursussen, maar ook voor bedrijfsuitjes of uitjes als themadiners en themafeesten en voor workshops. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte aanwezig in de nabije parkeergarages.

Capaciteit: meerdere mogelijkheden op aanvraag
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte