Bedrijfsuitje, uitje, feest of zakelijk evenement in de leukste en beste locaties van Amstelveen en omgeving Amstelveen. U bent van harte welkom!

Locatie in Noord Holland Maal3 in Amstelveen

Eetcafé Bar Restaurant Maal3 Amstelveen

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Eetcafé Bar Restaurant Maal3 in Amstelveen is de aangewezen plek om te genieten van bijvoorbeeld een heerlijk gegrild vlees- en visgerecht. Naast het restaurant en de bar met terras heeft Maal3 nog een multifunctionele zaal compleet met eigen bar ter beschikking voor uw evenement. Er heerst een ontspannen sfeer en u bent van harte welkom met vrienden, familie of collega’s. Maal3 is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themafeesten, workshops, maar ook voor themadiners, trouwerij, jubileum en zakelijke evenementen als recepties en presentaties in Amstelveen.

Capaciteit: Op aanvraag
Keuken: Grill, Internationaal
Diner mogelijk
Locatie Noord Holland 'T Geregt Amstelveen

Bistro Nice! Amstelveen

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Geniet van de warme, sfeervolle uitstraling en het rustige karakter bij Bistro Nice! in  Amstelveen. Deze locatie staat onder andere bekend om zijn hoogwaardige keuken. Naast het restaurant heeft Bistro Nice! meerdere ruimtes voor diverse evenementen. Het is vooral geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners, themafeesten, maar ook voor workshops en zakelijke evenementen als recepties, vergaderingen, seminars en presentaties. Bistro Nice! is goed te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Dagelijks geopend vanaf 17:00 uur voor diner.

Capaciteit: restaurant is 70 couvert en van de feestzaal is 120 personen
Keuken:  Frans
Lunch, diner en buffet mogelijk
Amstelveen-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuilding

Het Noorddamcentrum Amstelveen

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Het Noorddamcentrum is het zalenverhuur centrum van Amstelveen. Deze multifunctionele locatie beschikt over meerdere zalen en tal van voorzieningen zoals een uitstekende catering, voor het verzorgen van allerlei soorten evenementen.Zo zijn de ruimtes geschikt voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes en uitjes als themadiners, themafeesten, workshops, vergaderingen, presentaties en cursussen. Er is parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Capaciteit: max 250 personen
Keuken: Internationaal
Catering op aanvraag
Amstelveen-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuidling-workshop

Barrestaurant nabij Amstelveen

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Gelegen aan de Amstel in een monumentaal pand ligt Barrestaurant. Een unieke locatie met een 30 meter lange bar als middelpunt. Binnen beleeft u een intieme en informele sfeer gecombineerd met een modern interieur en een professionele uitstraling. Ook heeft Barrestaurant de beschikking over twee terrassen en over meerdere zalen geschikt voor diverse evenementen. Bijvoorbeeld voor exclusieve zakelijke evenementen als seminars, product lanceringen en vergaderingen, maar ook voor uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, themafeesten en workshops. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Capaciteit: tot 150 personen
Keuken: Internationaal
Lunch en diner mogelijk
Amstelveen-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuidling-workshop

Restaurant Kronenburg Amstelveen

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themafeest en themadiner en voor zakelijk evenement.

Restaurant Kronenburg is gelegen in een oase van rust en omgeven met veel groen in Amstelveen. In deze unieke locatie heerst een rustige en warme sfeer. Het restaurant beschikt over verschillende ruimtes die voorzien zijn van moderne middelen en eventueel besloten gehuurd kunnen worden. De ruimtes zijn geschikt voor diverse gelegenheden zoals uitjes en bedrijfsuitjes als themadiners, borrels en themafeesten, maar ook voor zakelijke evenementen als presentaties of vergaderingen. Parkeergelegenheid is aanwezig in de nabije omgeving, maar ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar.

Capaciteit: 80 personen
Keuken: Frans, Mediterraans
Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte