Amsterdam bedrijfsuitje, uitje, feest, workshop en zakelijk evenement op de leukste en beste locaties van Amsterdam en de omgeving van Amsterdam

Locatie-Noord-Holland-Amsterdam-Convention-Factory-Amsterdam

Stork fabriek Amsterdam

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themafeest, maar ook zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Deze voormalige Stork fabriek, omgetoverd tot één van de meest unieke locaties in Amsterdam, is een bijzondere plek voor diverse evenementen, bedrijfsfeesten, kick-off meetings, modeshows en andere voorstellingen. Door de diversiteit aan ruimtes en mogelijkheden is deze locatie tevens geschikt voor uitjes of bedrijfsuitjes als themafeesten, maar verder ook voor zakelijke evenementen en andere activiteiten op maat. Het beschikt over een eigen parkeerterrein en is goed te bereiken met het openbaar vervoer met nabij gelegen bushaltes en treinstation.

Capaciteit: 1000 personen
Keuken: op aanvraag
Locatie-in-Noord-Holland-Amsterdam-Roest-in-Amsterdam

Amsterdam Roest

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Amsterdam Roest is een unieke horecagelegenheid gelegen in het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland in Amsterdam. Deze karakteristieke plek heeft onder andere een café en bar, een stadsstrand, een loods, een groot kavel en creatieve vrijplaats. Door de veelzijdigheid van deze locatie is het vooral geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes zoals themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor themadiners, zakelijke evenementen als netwerkbijeenkomsten, recepties en presentaties en spelprogramma’s. Het is goed bereikbaar per openbaar vervoer en er is parkeerruimte (betaald) aanwezig.

Capaciteit: op aanvraag
Keuken: Internationaal
Locatie in Noord Holland Cafe de Jaren Amsterdam

Café de Jaren Amsterdam

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest en andere activiteiten op maat.

Café de Jaren staat bekend om de kwaliteit van de producten, de gastvrije sfeer en het uitzicht over de Amstel. Het is een ruim, licht café, gesitueerd in de binnenstad van Amsterdam, tussen Muntplein en het Muziektheater. De mooie hoge ruimtes van het café vormen een aantrekkelijk decor dat geschikt is voor uitjes of bedrijfsuitjes zoals themadiners en themafeesten, maar verder ook als startlocatie voor een city adventure in Amsterdam. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage.

Capaciteit: diner maximaal 120 personen, feest maximaal 300 personen
Keuken: Traditioneel
Lunch, borrel en diner mogelijk
Locatie-in-Noord-Holland-De-Gulden-Middenweg-Amsterdam

De Gulden Middenweg Amsterdam

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

De Gulden Middenweg is een trendy café, met ontspannen sfeer en hoogwaardige zaalverhuur in het Amsterdamse Watergraafsmeer. Deze multifunctionele locatie is ideaal voor een bijeenkomst of evenement en kent vele mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes zoals themadiners en themafeesten, maar verder ook voor workshops en zakelijke evenementen zoals vergaderingen, cursussen en recepties. Er is parkeergelegenheid in de buurt en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Capaciteit: diner 50 personen, feest 100 personen
Keuken: Internationaal
Amsterdam-themafeest,-bedrijfsuitje,-themadiner

Complex Heffer Amsterdam

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, teambuilding activiteit, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Complex Heffer is een prachtige evenementenlocatie in hartje Amsterdam. Dit toonaangevende complex telt vijf cafés, meerdere historische evenementenzalen en twee brasseries. Hierdoor is Heffer uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, maar verder ook voor zakelijke evenementen als borrels, recepties, vergaderingen en als startlocatie voor een city adventure in Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer (5 minuten loopafstand van centraal station) of per auto. Er bevinden zich bovendien vier grote parkeergarages in de buurt.

Capaciteit: Diner op aanvraag en feesten maximaal 300 personen
Keuken: Traditioneel
Lunch en diner mogelijk
 Amsterdam-workshop-bedrijfsuitje-themafeest-themadiner

Het Groot Melkhuis Amsterdam

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Het Groot Melkhuis is een authentiek etablissement in het Vondelpark in Amsterdam. Het ligt prachtig aan het water en beschikt over een grote speeltuin (ideaal voor kinderen). Deze locatie is vooral geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes zoals themafeesten en themadiners, maar verder ook voor zakelijke evenementen zoals recepties en borrels en als startlocatie voor een city adventure in Amsterdam. Er is parkeergelegenheid in en rond om het Vondelpark. Komt u met het openbaar vervoer houdt u dan rekening met 10 tot 15 minuten lopen.

Capaciteit: Aanvraag
Keuken: Hollands, pannenkoeken
Lunch en diner mogelijk
 Amsterdam-locatie-themafeest-bedrijfsuitje

Het Miranda Paviljoen Amsterdam

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Het Miranda Paviljoen in Amsterdam is een uniek à La Carte restaurant met uitzicht op de rivier de Amstel. Het is een locatie met ongekende mogelijkheden waaronder een brasserie en meerdere sfeervolle zalen. Het Paviljoen is door de diversiteit aan ruimte vooral geschikt voor zakelijke evenementen als vergaderingen, trainingen en recepties en tevens voor bedrijfsuitjes en uitjes zoals themadiners, themafeesten, workshops en teambuilding activiteiten. Het Miranda Paviljoen in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over eigen parkeerruimte.

Capaciteit: diner 75 personen, zakelijk 300 personen, feesten 750 personen
Keuken: Nederlands, Frans
Lunch en diner mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte