Haarlem bedrijfsuitje, uitje, feest, workshop en zakelijk evenement op de leukste locaties van Haarlem en omgeving Haarlem. U bent welkom!

Locatie-Noord-Holland-'t-Wapen-van-Kennemerland-in-Haarlem

Locatie ‘t Wapen van Kennemerland Haarlem

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma, zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

‘t Wapen van Kennemerland in Haarlem heeft een prachtig uitzicht over de weilanden aan de rand van Haarlem. Door de rustige, laagdrempelige sfeer die er heerst voelt iedereen zich thuis. Naast een grote zaal is er een privé pub aanwezig voor zowel grote en kleine gezelschappen. De locatie is vooral geschikt voor uitje of bedrijfsuitje zoals themadiners, themafeesten en teambuilding activiteiten, workshops maar ook (zakelijke) evenementen als vergaderingen en conferenties. ’t Wapen van Kennemerland is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Grote zaal tot 150 personen en Privé Pub tot 35 personen.
Keuken: Internationaal
Ontbijt, lunch, diner en buffet mogelijk
Locatie-in-Nooord-Holland-Café-studio-in-Haarlem

Locatie Café Studio Haarlem

Geschikt voor bedrijfsuitje, uitje en feest zoals themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteiten, spelprogramma en andere activiteiten op maat.

Café Studio is een groot café gelegen aan de Grote Markt in Haarlem. De locatie beschikt onder andere over een café met terras en een feestzaal op de eerste etage. Deze zijn beschikbaar voor diverse evenementen als uitje of bedrijfsuitje zoals themafeesten, teambuilding activiteiten en als start voor cityadventures in Haarlem. Café Studio is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het NS station van Haarlem ligt op circa 10 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er voldoende parkeergarages in de buurt waar u kunt parkeren.

Capaciteit: Maximaal 100 personen
Hapjes mogelijk
Haarlem-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuilding-themafeest-themadiner

Lichtfabriek Haarlem

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, voor zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

De Lichtfabriek is een oude historische locatie gelegen in Haarlem. De monumentale panden dienen als cultureel bedrijvencentrum voor alle denkbare soorten evenementen. De locatie heeft meerdere multifunctionele ruimtes als grote zalen, break out rooms en een kookstudio, allen voor kleine en grote gezelschappen. De historische en sfeervolle ambiance in combinatie met de veelzijdigheid van de Lichtfabriek maakt de locatie geschikt voor zakelijke evenementen, uitjes en bedrijfuitjes als bedrijfspresentaties, workshops, themadiners, themafeesten, congressen en exposities. Er is parkgelegenheid aanwezig op het terrein en is ook bereikbaar met het openbaar vervoer.

Capaciteit: diner tot 300 personen, feest tot 1000 personen
Keuken: Internationaal
Catering op aanvraag
Haarlem-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuilding-themafeest-themadiner

Frans Hals Museum Haarlem

Geschikt voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest en voor zakelijk evenement en andere activiteiten op maat.

Het Frans Hals Museum is een schitterend museum met een unieke collectie aan oude kunst, waaronder de grootste verzameling schilderijen van Frans Hals. Deze bijzondere locatie biedt naast kunst ook de mogelijkheid voor evenementen en activiteiten. Ontvang uw gasten in de schitterende ambiance van de Gouden Eeuw. De mooiste zalen van het museum zijn ook geschikt voor bedrijfsuitjes en uitjes als themadiner en themafeesten en voor zakelijke evenementen als congressen en vergaderingen. Er is parkeergelegenheid aanwezig in de nabij gelegen parkeergarages, maar het museum is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Capaciteit: tot 1000 personen
Keuken: op aanvraag
Haarlem-bedrijfsuitje-zakelijk-evenement-teambuilding-themafeest-themadiner

Het oude Slot Haarlem

Geschikt voor zakelijk evenement en voor uitje, bedrijfsuitje als themadiner, themafeest, workshop, teambuilding activiteit, spelprogramma en andere activiteiten op maat.

Het Oude Slot is een historische locatie gelegen nabij Haarlem. Op deze unieke locatie waant u zich terug in de tijd van ridders en jonkvrouwen. Door de grote van het terrein biedt deze locatie ongekende mogelijkheden voor kleine en grotere gezelschappen. Van zakelijke evenementen als seminars, productpresentaties, vergaderingen en recepties tot bedrijfsuitjes en uitjes als themadiners, themafeesten, workshops, teambuilding activiteiten en spelprogramma’s. De historische ambiance van het slot maakt van uw evenement een ware beleving. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein aanwezig.

Capaciteit: Meerdere mogelijkheden op aanvraag
Keuken: Bourgondisch, Internationaal
Lunch, diner en buffet mogelijk
Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte